Un concert familiar i un outlet de roba per sumar públic a la Fira de l’Avellana de Riudoms

Riudoms vol exportar cultura i comerç durant tot l’any a través d’esdeveniments consolidats

10 agosto 2018 10:16 | Actualizado a 12 agosto 2018 18:49
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Riudoms viurà, per primer cop, un tastet del festival Minipop de Tarragona. Es tracta d’una proposta que arriba aquest diumenge, en el marc de la Fira de l’Avellana, i que es vol consolidar en les futures edicions de l’esdeveniment. 

La idea, segons assegura el regidor de Comerç Local i Promoció Econòmica, Sergi Pedret, «és que el públic familiar, que coneix el Minipop, se senti atret a la fira i pugui descobrir Riudoms». 

En la mateixa línia, aquesta edició de la fira comptarà amb un outlet de roba. Primeres marques i comerç local que es podrà trobar durant tot el cap de setmana. 

En aquest aspecte, l’objectiu de l’outlet «és atraure un públic més de costa, més turístic, que d’altra manera no vindria a la fira».

Són les dues principals novetats de la Fira de l’Avellana, que s’espera que es consolidin en les futures edicions.

Projecte integral 

En el marc d‘un projecte de promoció de ciutat, l’Ajuntament de Riudoms treballa per exportar el municipi en totes les seves facetes al llarg dels 365 dies de l’any. 

La Fira de l’Avellana d’enguany, segons explica el regidor, «agafa l’essència del Riudoms anual, del referent d’activitats que fem durant l’any perquè el municipi tingui un potencial atractiu no només pel veí del poble sinó per les contrades». 

Pedret ho defineix com «un calendari festiu anual teixit amb la voluntat d’atraure públic i fer activitats que siguin atractives i interessants perquè la gent de fora vila vingui a Riudoms a gaudir de la festa». 

La Festa Major de Riudoms ha estat fins ara l’epicentre d’aquest treball, i la segueix la Fira de l’Avellana, amb les novetats que enguany s’incorporen.  La voluntat, segons Pedret, és «que l’arribada de Reis a Riudoms tingui un interès, també per la gent de fora del municipi».

A més, assegura que s’està treballant en un pla de dinamització comercial i turística que podria veure la llum a finals d’any. 

Comentarios
Multimedia Diari