Un cor amb talent televisiu

La coral infantil Alberichor, de l'Escola Dr. Alberich i Casas, participa en una edició especial del programa 'Oh Happy Day', protagonitzat per cors de tot Catalunya

19 mayo 2017 23:49 | Actualizado a 22 mayo 2017 11:23
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

Aquest 2015 la coral infantil Alberichor de l’Escola Dr. Alberich i Casas de Reus està de doble celebració. Avui els més de 30 nens de 5è i 6è de Primària que integren la coral Alberichor actuen a l’edició infantil del programa de TV3 Oh Happy Day.

L’altre motiu de goig és que tot just aquest any la coral celebra el seu desè aniversari, i quin millor regal que participar en el programa de televisió per demostrar el talent musical dels alumnes.

A l’estiu la coral va ser seleccionada per participar-hi, i el passat trimestre es van realitzar diverses gravacions a la mateixa escola i als estudis de TV3 a Sant Joan Despí. Les persones que dirigeixen el talent dels nens són els professors de música Montserrat Baiges i Albert Soro.

«A l’estiu ens vam assabentar que buscaven corals per fer un programa especial, i no ens ho vam pensar dues vegades a l’hora d’enviar la petició per participar-hi», explica la Montserrat. La cançó que interpretaran avui és Bon dia Pachelbel, del compositor Antoni Miralpeix.

Decidida la cançó l’escola es va posar a treballar perquè la representació fos perfecta. «Els productors del programa van venir dos dissabtes a l’escola per muntar la coreografia i també ens van indicar el vestuari que avui portarem», explica la Montserrat.

La coral infantil Alberichor compartirà protagonisme amb altres vuit cors infantils de tot Catalunya, com Ars Nova (Martorell), Nou Horitzó (Sant Vicenç de Castellet), el cor de Minyons de l’Orfeó Lleidatà (Lleida), Els Pinetons (Ripollet), el cor infantil de l’Orfeó Català (Barcelona), el cor infantil dels Amics de la Unió (Granollers), Esclat Gospel Junior (Manresa) i Geriona Infantil (Girona).

Entre els cantaires que participaran avui en el programa de TV3 Oh Happy Day, hi ha el Pau, el Marc, l’Iker, la Laura i la Joana. Per a tots ells és una alegria participar en aquesta edició especial del programa.

«Quan ens ho van dir no ens ho creiem», asseguren el Pau i el Marc. Per a la seva companya Joana, aquesta actuació «és un somni fet realitat, ja que sempre havia desitjat anar al plató del programa».

En aquest sentit, l’Iker destaca que «per la tele el plató sembla més gran», mentre que a la Laura una de les coses que més il·lusió li va fer d’anar als estudis de TV3 a Sant Joan Despí va ser «veure al jurat i trobar-me algun famós».

En qualsevol cas, la professora de música Montserrat Baiges els recorda que «actuar a l’Oh Happy Day és la recompensa a l’esforç que han dedicat altres cantaires a la coral durant aquests últims deu anys».

 

Comentarios
Multimedia Diari