Un curtmetratge sobre la seducció del vermut de Reus

L’Escola de Cinema de Reus i Vermuts Miró presenten el primer projecte conjunt arran del conveni col·laboratiu

07 marzo 2019 11:10 | Actualizado a 07 marzo 2019 11:13
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

L’Escola de Cinema de Reus (ECIR) i Vermuts Miró van presentar ahir a la Cambra de Comerç de Reus els detalls del primer projecte conjunt que duen a terme després de la signatura del seu conveni de col·laboració l’any passat. Es tracta de la creació d’un curtmetratge de ficció relacionat amb el vermut. «Tot va començar amb una sèrie de propostes que vam fer a l’escola amb els alumnes. Volíem elaborar un guió relacionat amb la marca, que fos original», va esmentar el director de l’ECIR, Daniel Villanueva. 

Després de la selecció de fins a set idees, la formulada per Giselle Ruiz va esdevenir la guanyadora. «El nostre objectiu com a escola de cinema era crear un projecte professionalitzador en el qual els alumnes responsables poguessin aprendre», va afegir Villanueva. 

Per la seva banda, el director general de Vermuts Miró, Carles Prats, va reconèixer que «quan vam veure la sèrie de propostes, no va ser gens fàcil decantar-se per una a la primera de canvi. Volíem treballar en diverses branques del cinema i vam gaudir triant», va dir Prats. Amb tot, l’ECIR s’encarregarà del desenvolupament i la producció del projecte audiovisual.

Es tractarà d’un curtmetratge que defuig l’essència d’un espot publicitari i inclourà la implicació de fins a una trentena de persones. «Malgrat tot i de forma puntual, el més segur és que en alguns casos passi del centenar amb plans amb figurants», va destacar Villanueva a tall de curiositat. Amb aquest projecte es dóna «sentit al conveni i treballem en un calendari, encara per tancar», van exposar Villanueva i Prats. 

L’argument
Giselle Ruiz, també present a la roda de premsa, va exposar l’argument de Gaudir, qué rico, el qual confien que es comenci a rodar el juny i vegi la llum a finals d’any. «Hi ha una protagonista principal, una concertista famosa de l’estranger, a qui li demanen que actuï al territori.

En aquesta línia, serà seduïda pel vermut. Coneixerà tots els ingredients. Suposarà, però, tot un repte perquè ella és una dona de món i res la sorprèn», va descriure Ruiz. 

El director de la peça serà Roger Bessó, també conegut per elaborar Última sesión al Cinema Palace de Reus. 

Comentarios
Multimedia Diari