Un espectacle ple de màgia, dansa i humor arriba a fira Reus al març

El Mag Nebur presenta 'INviento', una funció que farà viatjar els assistens a diferents indrets del món

19 mayo 2017 16:17 | Actualizado a 24 diciembre 2019 23:20
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

«Una volta al món, però sense moure’s de lloc i amb un públic que tindrà gran marge de decisió». Sota totes aquestes premisses d’allò més ambicioses, Rubén González, conegut també com a Mag Nebur, estrenarà l’espectacle multidisciplinari INviento , que es durà a terme el 18 i 19 de març a l’Auditori Antoni Gaudí de firaReus. Es tracta d’un espectacle ple de màgia, dansa i humor que se centrarà entre altres aspectes a fer grans pinzellades culturals de diferents indrets del món. «Aquí fusionem moltes arts escèniques, fins i tot la del teatre. Per a nosaltres, la interpretació és un factor que es troba sempre present. A banda de la gran posada en escena, és clar», detalla Rubén González, el qual a més destaca el gran equip humà, com també el de patrocini que es troba darrere.


Conèixer el món
L’espectacle du darrere un fil conductor que se centra en una de les pors del Mag Nebur, que són les alçades. «Es tracta d’un somni del Mag Nebur, en el qual ha creat un aparell màgic que transportarà els assistents a diferents països del món, sempre escollits pel públic. A partir d’aquí, coneixerem diferents cultures, formes de viures, gastronomies, etc.», esmenta. Darrere de tot plegat hi ha molta documentació.

Potser serà el primer cop que el públic participi d’una forma tan interactiva dins una funció d’aquestes característiques. I és que aquest és el segell que González pretén que es faci palès. «Sense la participació del públic no seria el mateix, no tindria cap gràcia».


Un any de feina
L’equip porta un any elaborant aquest gran número de gran format, amb molta il·lusió i pressió. «El nom se’ns va acudir de la fusió d’invent i vent, ja que té un lligam molt fort amb el nucli de la història. Hi ha molt de mi mateix en aquest relat. Ha estat un projecte que no havia fet fins ara, tant a nivell de pressupost com a professionalment. Hi ha un bon equip que dóna molt de suport», reconeix. Les entrades de mòdiques quantitats inclouen paquets per agrupacions de números fixos i per a infants de menys de 12 anys. «Estem fent una promoció molt potent. Estem començant a repartir fulls informatius a diferents centres comercials i molts altres llocs. Mitjançant les xarxes socials i la nostra pàgina web oficial també estem fent soroll», explica Rubén González. La franja de públic a la que es vol arribar és d’allò més extensa. Des del públic familiar, fins a les parelles que estan enamorades de l’il·lusionisme.

Entre els molts reptes que inclou la funció, l’equip de González també pretén arribar als més reticents. «Volem atreure els més escèptics, perquè tothom en pot treure algun aprenentatge. A més, no sols es tracta de màgia, sinó que hi ha ball de hip-hop i números trencadors», revela.

Comentarios
Multimedia Diari