Un estudiant d'Arquitectura de la URV guanya l''Habanos Smoking Chair'

Josué Andreu s'ha endut la tercera edició d'aquest premi d'arquitectura gràcies al disseny de 'GravityChair'

19 mayo 2017 22:26 | Actualizado a 22 mayo 2017 14:33
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

L’estudiant de l’Escola Superior d’Arquitectura de Reus, de la Universitat Rovira i Virgili, Josué Andreu, s’ha adjudicat la tercera edició de l’‘Habanos Smoking Chair’. El jove va rebre el primer premi de la categoria estudiantil gràcies a la creació ‘GravityChair’.

El disseny de l’alumne –una cadira de cuir suportada per dues bases de fusta– ha hagut de competir amb 47 altres creacions d’estudiants de Disseny, Arquitectura, Enginyeria i Belles Arts d’arreu de l’Estat espanyol.

De fet, el recent disseny d’Andreu ha passat per davant de les creacions d’altres estudiants de Palma, Huelva i Múrcia. Dissenys que no han superat l’obra de Josué Andreu però que han arribat a ser finalistes d’un prestigiós certamen que cercava un moble que preservi els valors clàssics de l’Havà.

L’obtenció del premi en categoria estudiantil permetrà a Josué Andreu iniciar les pràctiques a l’estudi de l’arquitecte i interiorista toledà, Tomás Alía. Les pràctiques, però, no són l’única bona notícia per l’alumne de l’Escola Superior d’Arquitectura de Reus, ja que a més a més d’ingressar a l’estudi d’Alía, també rebrà 1.000 euros i es produirà un prototip –a mida real– de la seva creació.

Així doncs, gràcies a l’innovador disseny de ‘GravityChair’, el jove estudiant d’Arquitectura de la Universitat Rovira i Virgili guanya el seu primer concurs de caràcter estatal.

Més qualitat

D’altra banda, els membres del jurat del premi, entre els quals es troben l’arquitecte Tomás Alía o el guanyador de l’edició anterior de l’‘Habanos Smoking Chair’, Quim Larrea, han fet valoració positiva del certamen en destacar l’increment de la qualitat i la creativitat dels projectes presentats.

Finalment, dins el mateix certamen, Ximo Roca, amb el disseny ‘Hip Somewhere to Smoke’ es va proclamar guanyador de la categoria professional

Comentarios
Multimedia Diari