Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

Un estudiant d'Arquitectura de la URV guanya l'Habanos Smoking Chair

Josué Andreu s'ha endut la tercera edició d'aquest premi d'arquitectura gràcies al disseny de 'GravityChair'

Redacció

Whatsapp
Imatge del disseny ´GravityChair´, de Josué Andreu, guanyadora del premi ´Habanos Smoking Chair´. Foto: DT

Imatge del disseny ´GravityChair´, de Josué Andreu, guanyadora del premi ´Habanos Smoking Chair´. Foto: DT

L’estudiant de l’Escola Superior d’Arquitectura de Reus, de la Universitat Rovira i Virgili, Josué Andreu, s’ha adjudicat la tercera edició de l’‘Habanos Smoking Chair’. El jove va rebre el primer premi de la categoria estudiantil gràcies a la creació ‘GravityChair’.

El disseny de l’alumne –una cadira de cuir suportada per dues bases de fusta– ha hagut de competir amb 47 altres creacions d’estudiants de Disseny, Arquitectura, Enginyeria i Belles Arts d’arreu de l’Estat espanyol.

De fet, el recent disseny d’Andreu ha passat per davant de les creacions d’altres estudiants de Palma, Huelva i Múrcia. Dissenys que no han superat l’obra de Josué Andreu però que han arribat a ser finalistes d’un prestigiós certamen que cercava un moble que preservi els valors clàssics de l’Havà.

L’obtenció del premi en categoria estudiantil permetrà a Josué Andreu iniciar les pràctiques a l’estudi de l’arquitecte i interiorista toledà, Tomás Alía. Les pràctiques, però, no són l’única bona notícia per l’alumne de l’Escola Superior d’Arquitectura de Reus, ja que a més a més d’ingressar a l’estudi d’Alía, també rebrà 1.000 euros i es produirà un prototip –a mida real– de la seva creació.

Així doncs, gràcies a l’innovador disseny de ‘GravityChair’, el jove estudiant d’Arquitectura de la Universitat Rovira i Virgili guanya el seu primer concurs de caràcter estatal.

Més qualitat

D’altra banda, els membres del jurat del premi, entre els quals es troben l’arquitecte Tomás Alía o el guanyador de l’edició anterior de l’‘Habanos Smoking Chair’, Quim Larrea, han fet valoració positiva del certamen en destacar l’increment de la qualitat i la creativitat dels projectes presentats.

Finalment, dins el mateix certamen, Ximo Roca, amb el disseny ‘Hip Somewhere to Smoke’ es va proclamar guanyador de la categoria professional.

Temas

  • REUS

Comentarios

Lea También