Un home detingut a Reus per robar amb violència a una dona d’edat avançada

Un veí de Mont-roig del Camp va sortir corrents darrera el lladre i va poder recuperar la bossa de mà de la víctima

24 octubre 2017 11:17 | Actualizado a 24 octubre 2017 18:54
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Mossos d’Esquadra de la comissaria de Reus van detenir el passat diumenge, un home de 29 anys, de nacionalitat marroquí i veí de Reus (Baix Camp), com a presumpte autor d’un delicte de robatori amb violència.

Al voltant de les cinc de la tarda del dissabte dia 21 d’octubre, els mossos van rebre l’avís d’adreçar-se al Camí de Valls cantonada amb el carrer Cels Gomis i Mestres de la localitat de Reus (Baix Camp), per tal de socórrer a una dona gran que acabava de patir un robatori amb violència.

En arribar al lloc, els agents van assistir a la víctima que presentava diverses lesions com a conseqüència de la forta estrebada rebuda per part del lladre.

Un veí de Mont-roig del Camp que va veure el robatori, immediatament va sortir corrents darrera del lladre, el va interceptar i després d’una estira i arronsa va poder prendre-li la bossa de mà que acabava de robar.

Seguidament, va intentar retenir-lo fins l’arribada de la policia però finalment va aconseguir fugir.

A partir de les dades aportades per la víctima i pel testimoni, els investigadors van iniciar les indagacions que van permetre identificar l’autor dels fets. Finalment, el lladre va ser localitzat i detingut el passat diumenge a Reus.

El detingut, amb tres antecedents per delictes contra el patrimoni, va passar ahir a disposició del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Reus, que en va decretar la seva llibertat amb càrrecs.

Comentarios
Multimedia Diari