Un mosaic de l'Àliga amb 1.000 escolars dóna la benvinguda a la Festa Major

L'acte va estar organitzat per Canal Reus TV, que emetrà, fins que finalitzi la Festa Major,el vídeo final. Una part de les imatges es van enregistrar des d'una avioneta

19 mayo 2017 22:36 | Actualizado a 22 mayo 2017 17:57
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

Canal Reus TV va tornar a organitzar ahir per segon any consecutiu, l’‘Hola, Sant Pere!’, l’esdeveniment festiu en què uns 1.000 infants de la ciutat són els encarregats de donar la benvinguda a la Festa Major de Sant Pere d’una manera molt especial: realitzant un mosaic gegant amb la figura d’un dels elements del Seguici Festiu, en aquest cas de l’Àliga, un dels elements més emblemàtics de la ciutat.

La creació del mosaic, que ha ocupat la major part de la coca central de la plaça, es va fer a partir de les 10.15 hores. A poc a poc, els escolars van anant omplint la silueta de l’Àliga fins que es va omplir i es van realitzar les fotografies i enregistraments de l’esdeveniment, una part dels quals es va fer des d’una avioneta que va sobrevolar la ciutat.

Després, l’Àliga de Reus va ballar amb la canalla al mig de la plaça gràcies als portadors d’aquest element i a la música de l’Aula de Sons. La festa va finalitzar amb un esmorzar elaborat pel Gremi de Pastissers Artesans de les Comarques de Tarragona.

Com l’any passat, l’artista reusenc Trifon Maynou va ser l’encarregat de perfilar sobre la plaça del Mercadal la silueta d’aquesta àliga d’enormes dimensions.

El vídeo que mostrarà el resultat del mosaic s’estrenarà demà i s’emetrà a Canal Reus TV fins que finalitzi la Festa Major de Sant Pere.

A més, durant l’acte un equip de Canal Reus TV va enregistrar un programa especial de l’Avui per Demà conduït per Sílvia Sagalà. Aquest espai es va emetre per primera vegada ahir dimarts.

Comentarios
Multimedia Diari