Un nadó d'un any i un adult de 43, atesos per emergències en l'incendi de Reus

Una dona de 81 anys ha mort arran de l'incendi

19 mayo 2017 17:24 | Actualizado a 21 mayo 2017 15:45
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

Una dona de 81 anys morta, un nadó d'un any atès i un adult de 43 també atès, per ansietat, tots dos ferits lleus, és el balanç final de l'incendi que ha tingut lloc aquesta passada matinada al carrer Santa Anna de Reus, al número 18. El foc ha trasbalsat els veïns d'aquest edifici del centre de Reus que ha estat desallotjat durant la nit, però també els comerciants que a primera hora han arribat per obrir els seus establiments sense saber res del que passava. 

Comerciants de la zona que tot just estaven apujant les persianes han hagut de ventilar l'espai per la forta olor de fum. De fet, la responsable d'un establiment que es troba als baixos del mateix edifici lamentava que no sabia res i que ningú l'havia informat. Ella accedeix a la botiga per una porta interior ubicada a l'entrada de l'edifici on s'ha produït el foc, i quan ha entrat a primera hora del matí ha notat una forta olor de fum i les parets negres. "Han desallotjat l'edifici i jo no sé res de res. M'he quedat perplexa", assenyalava. La porta del 2n B on s'ha produït l'incendi segueix oberta. L'habitatge està molt afectat i hi ha un cordó policial al mateix replà que n'impedeix l'accés. El fort olor de fum encara és present a l'edifici, i és més intens encara a l'ascensor, tot i que als altres pisos desallotjats ja han pogut tornar a entrar a casa seva.

Pedro Rodríguez anava atabalat. Viu al bloc del costat i el seu pis toca amb el que s'ha incendiat. "M'he aixecat a les tres de la matinada per anar al lavabo i he sentit molt soroll", explica, recordant que "no sabia què passava". Ha obert la finestra i ha vist ambulàncies i vehicles funeraris. "Jo sempre obro la finestra per veure quin temps fa, sigui l'hora que sigui. I avui m'he trobat amb tot això", manifesta.

Pel que fa a la resta del carrer, la majoria de comerciants no sabien res. Les seqüeles de l’incendi no es veuen a peu de carrer, ja que el pis afectat era interior. Així que botiguers i restauradors s'han trobat amb la sorpresa quan arribaven per obrir els seus establiments.

 

 

Comentarios
Multimedia Diari