Más de Reus

Un nou hipermercat a Reus crearà 60 llocs de treball

L'establiment Esclat, del Grup Bon Preu, es construirà al Tecnoparc, tindrà una superfície de 4400 m² i ja té el permís d'obres de l'Ajuntament

Whatsapp
Imatge virtual de l'establiment Esclat que es construirà a Reus

Imatge virtual de l'establiment Esclat que es construirà a Reus

L’Ajuntament de Reus ens ha concedit el permís d’obres per a la construcció del nou Esclat de Reus. El nou hipermercat Esclat tindrà una de sala de vendes amb una superfície de 4400m² i estarà situat al Carrer d’Argentina, 2 (Tecnoparc). Les obres començaran en breu i es preveu que estigui enllestit l’últim trimestre de l’any.

Serà el primer hipermercat del Grup Bon Preu a la ciutat, doncs ara ja compta amb dos supermercats Bonpreu, una benzinera EsclatOil i el servei de compra online Iquodrive.

Amb l’objectiu de crear llocs de treball a la ciutat, està previst signar un acord amb l’Ajuntament de Reus. La col·laboració entre el Grup Bon Preu i el consistori servirà per a la captació i el procés de selecció de personal, el qual serà, preferiblement, de la ciutat.

En aquest sentit, l’equip del nou Esclat de Reus estarà format per més de 60 persones. Amb aquesta obertura, el Grup ja compta amb 212 establiments.

Temas

  • REUS

Comentarios

Lea También