Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

Reus Comercio

Un original accessori per no perdre la mascareta

La marca reusenca Coma Brand ha dissenyat un cordó similar al deles ulleres per evitar que ens caigui a terra i contamini el medi ambient

REDACCIÓ

Whatsapp
La marca reusenca Coma Brand ha dissenyat una gamma de cordons per no perdre la mascareta. FOTO: CEDIDA

La marca reusenca Coma Brand ha dissenyat una gamma de cordons per no perdre la mascareta. FOTO: CEDIDA

La marca reusenca Coma Brand ha dissenyat el complement que probablement serà de més utilitat aquest estiu. Es tracta d’un cordó similar al de les ulleres per tal que en els moments en què no sigui necessari l’ús de la mascareta es pugui portar «amb comoditat i un toc d’estil».

Coma Brand ha batejat el producte amb el nom de “COMA” (paraula provinent de COrdó + MAscareta) i el comercialitza a través de www.comabrand.es i i té un preu de 9,99 euros.

Coma Brand és una marca nascuda a Reus de la mà de l’Esteve Roca i els seus socis, i s’ha marcat com un dels seus objectius «solucionar tots aquests problemes provinents de la nova normalitat».

Els seus dissenyadors creuen que és un sistema que permet portar-la amb comoditat i estil

Aquesta nova normalitat ve acompanyada de l’ús de la mascareta. A més, amb l’obligatorietat de portar la mascareta gairebé en tot moment, consideren que pot ser un complement «molt útil» per a tots aquells instants en què ens l’haguem de treure, com per exemple en la terrassa d’algun bar. A més a més, des de la companyia senyalen que aquest sistema resulta més higiènic ja que s’evita desar-la a la bossa, deixar-la penjant del colze o de l’orella o deixar-la al damunt de la taula.

El COMA també et permet identificar la teva mascareta donat que es fabriquen diferents colors. I per acabar, els seus dissenyadors expliquen també que el cordó permet que no et caigui la mascareta al terra i per tant s’evita també contaminar el medi ambient.

Segons va detallar ahir el Departament de Salut de la Generalitat, no portar la mascareta se sancionarà amb una multa de 100 euros excepte quan la «naturalesa de l’activitat ho faci incompatible», com en casals d’estiu o per fer esport.

Temas

Comentarios

Lea También