Un programa laboral donarà feina a 24 joves del Baix Camp i el Priorat

'Fem ocupacio per joves' està subvencionat pel Sevei d´Ocupació de Catalunya amb 105.600 euros

19 mayo 2017 17:09 | Actualizado a 21 mayo 2017 15:56
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

El Consell Comarcal del Baix Camp inicia la nova edició del programa ‘Fem Ocupació per Joves 2016/2017’ amb una subvenció atorgada per part del Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC) de 105.600 euros per a 24 joves del Baix Camp i el Priorat que es beneficiaran de contractes laborals de mínim 6 mesos durada.

L’objectiu d’aquest programa és dinamitzar accions ocupacionals que facilitin l’accés als joves al mercat laboral, sobretot en els casos els quals la inserció laboral és més difícil d’assolir. A l’hora, les empreses que contracten aquests joves poden sol·licitar bonificacions al Servei d’Ocupació de Catalunya que no són incompatibles amb altres subvencions del mercat laboral.

Requisits

Per poder accedir a la convocatòria, els joves han de complir una sèrie de requisits regulats per la Llei 18/2014 de mesures urgents per al creixement, la competitivitat i l’eficàcia. Han de tenir entre 18 i 30 anys; estar en situació d’atur i inscrit com a demandant d’ocupació del SOC; estar en disposició del graduat en ensenyament obligatori o batxillerat; no estar cursant una formació reglada o tenir una titulació superior; i manca d’experiència qualificada especialitzada però, preferiblement, amb experiència laboral bàsica adquirida.

Els joves que disposin de cicles formatiu de grau mig també podran accedir al programa, en el cas que vulguin reconduir la seva trajectòria en altres sectors.

La durada del programa Fem Ocupació per Joves és de 15 mesos on els beneficiaris rebran una experiència avalada per un contracte laboral juntament amb una formació contínua. Els joves disposaran d’un tutor que els acompanyarà durant tot el procés d’aprenentatge i estada laboral.

Comentarios
Multimedia Diari