Un projecte de tallers de rebosteria, primer classificat dels Premis Reus Empresa

Una empresa de disseny i fabricació de pales de de pàdel i un circuit de kàrting s'enduen el segon i el tercer premi.

19 mayo 2017 17:17 | Actualizado a 21 mayo 2017 15:49
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

‘Una de Postres’ ha estat el primer classificat dels Premis Reus Empresa. El jurat -format per representants de Redessa, la URV, la Cambra de Comerç de Reus, Reus Tarragona Business Angels, Secot i la UOC- ha valorat especialment el fet d’haver presentat un projecte molt ben elaborat i estructurat. ‘Una de Postres’ té el seu origen en l’afició per la cuina i la rebosteria de l’emprenedora reusenca Alba Molas. Geòloga de professió, l’Alba ha fet un gir professional de 180 graus per fer realitat el seu somni. Es tracta d’un projecte d’organització de tallers de cuina, especialment de rebosteria, adaptats a la demanda de tot tipus de client. També ofereix la possibilitat d’organitzar festes d’aniversari i rebosteria per encàrrec. Un dels seus segells d’indentitat és apostar per la matèria primera ecològica i de proximitat i col·laborar amb pimes i entitats del territori.

El segon classificat dels Premis Reus Empresa ha estat Gadop Padel, dedicat al disseny, fabricació, distribució i venda de pales de pàdel. El seu responsable és Pere Jesús Domínguez, un emprenedor riudomenc que practica aquest esport des de fa més de 20 anys. En aquest sentit, el jurat ha valorat la passió d’aquest emprenedor del seu esport, un fet que li ha permès introduir millores a l’equipament necessari per practicar-lo.

El tercer premi ha estat per KartingCostaDaurada, un projecte de construcció i explotació comercial del primer circuit internacional de kàrting de Catalunya, en una ubicació estratègica per a l’oci de la Costa Daurada.

Els guardons són de 3.000, 2.000 i 1.000 euros i, a més, els premiats podran ubicar-se als vivers d’empreses de Redessa, del Centre d’Iniciatives Empresarials de la Conca de Barberà, (Concactiva), del Viver de Cellerists de la Conca de Barberà, del Centre la Ribera de Fkix, i del Centre de Negocis Cinms de la Sènia. En tots els casos obtindran bonificacions sobre el preu del lloguer durant els cinc primers anys.

Paral·lelament també s’entregaran els Premis FP ReusEmpresa, impulsats per la regidoria d’Ensenyament de l’Ajuntament de Reus, que tenen com a objectiu premiar el millor projecte de caràcter emprenedor dels alumnes de Formació Professional de Reus. El guanyador d’aquests premis ha estat el projecte Ecocultivat, que té com a principal objectiu posar a disposició del susuaris horts de 100 metres quadrats en règim de lloguer, a més de serveis paral·lels.

Comentarios
Multimedia Diari