Un reusenc imputat per duplicar la web del referèndum, segons el CDR de Reus

El CDR insisteix que "el dia 1-O més de dos milions de persones vam votar sí o no a la independència de Catalunya, en un referèndum que vam poder dur a terme malgrat el boicot i el joc brut de l’Estat"

25 enero 2018 19:43 | Actualizado a 25 enero 2018 19:52
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Un reusenc ha sigut citat a declarar acusat d’haver duplicat el web del Referèndum que l’Estat va boicotejar, segons ha assegurat en un comunicat el CDR de Reus. "La declaració serà el dimarts 30 de gener, als Jutjats de Reus, a les 11 h del matí, i des de les 10.30 h serem allà per donar-li suport", aseguren. 

El CDR insisteix en el comunicat que "el dia 1-O més de dos milions de persones vam votar sí o no a la independència de Catalunya, en un referèndum que vam poder dur a terme malgrat el boicot i el joc brut de l’Estat".

En aquest sentot, l'entiotat pro-referèndum recorda totes les persones, del carrer i expertes en diferents disciplines, que van participar dels preparatius del referèndum: "Vam poder fer-ho gràcies a milers i milers de persones que vam creure que el dret dels catalans i les catalanes a votar estava per damunt de les prohibicions de l’Estat. Des de les persones que vam amagar i transportar urnes fins a les que vam imprimir paperetes. Des dels qui vam duplicar els webs que la Guàrdia Civil anava tancant fins als qui vam protegir els col·legis. Des dels que vam enganxar cartells fins als que vam formar part de les meses electorals. Els més de dos milions de persones que vam votar aquell dia ho vam fer gràcies a tots els qui ara són acusats de 'delictes' com el que s’atribueix a aquesta persona. La persecució de què som objecte no aconseguirà fer-nos callar"

Comentarios
Multimedia Diari