Un taller de robòtica i un espai de cuina, grans novetats del Parc de Nadal de Reus

L'energia serà el fil conductor de l'edició d'enguany, que començarà el 27 de desembre i finalitzarà el 4 de gener

19 mayo 2017 23:58 | Actualizado a 20 mayo 2017 21:38
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

El tradicional Parc de Nadal obrirà portes un any més a FiraReus, a l’edifici Tecnoparc, el pròxim dissabte 27 de desembre. I ho farà amb una gran participació ciutadana i carregat de novetats. L’Ajuntament de Reus ha previst per a aquesta edició que el fil conductor del Parc sigui l’energia, que inspirarà moltes de les activitats i tallers que s’organitzaran. En aquesta línia tindrà lloc la cuina central del Parc, on els nens podran sentir-se cuiners per un dia i gaudir de la realització de receptes i de la seva degustació posterior. Una altra novetat d’aquesta edició arribarà de la mà de Dynamind, amb un taller de robòtica per ensenyar als nens com fer que l’energia mogui les seves creacions.

D’altra banda, també reapareixen activitats de gran èxit en edicions anteriors com el circuit de trànsit del Servei Català de Trànsit o el taller de construccions efímeres amb el taller de Kapla, on les construccions increïbles o mínimes faran que els nens amb els seus familiars puguin passar una bona estona. A més, es mantenen espais com la zona d’esports, la ludoteca per als menuts de casa, els contes i les petites exhibicions i espectacles preparats per les entitats.

En aquesta edició participaran un total de 49 entitats que oferiran una àmplia varietat d’activitats, com ara esportives, jocs de reflexió, de representació o de rol, activitats de manipulació, construcció i manualitats a més d’activitats creatives.

Un fet conegut i recorrent és la rotació de les entitats, de manera que enguany fins a 10 entitats són de nova incorporació i procedeixen d’àmbits diversos, com per exemple els Amics del Rellotge de Reus, que ensenyaran als nens com fer un rellotge solar de butxaca o l’Associació els Tronats de Reus, amb una proposta de joc amb les antigues xemeneies industrials de Reus com a protagonisme o el Club de Tennis Taula els Ganxets de Reus, presents per primer cop per promocionar aquesta modalitat.

El Parc de Nadal romandrà obert fins el pròxim diumenge 4 de gener de 2015 i l’horari serà de les 15 a les 21.30 hores, excepte el dia 31 de desembre, que tancarà a les 20 hores i el dia 1 de gener, que no obrirà portes. També cal destacar que el parc nadalenc no augmenta els preus de les entrades. Així doncs, l’accés diari tindrà un cost de 5 euros i es dóna l’opció d’adquirir el bonus 5 per 22 euros, el bonus 10 per 40 euros.

Comentarios
Multimedia Diari