Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

Un usuari signa el contracte per viure en la primera casa de la cooperativa d'habitatge social

El beneficiari, Antonio Ros, compartirà l´habitatge amb tres homes més

Silvia Fornós

Whatsapp
Josep Moreno, Carmen del Río, Antonio Ros i Anna Lledó durant la signatura del contracte ahir al matí. Foto: pere ferré

Josep Moreno, Carmen del Río, Antonio Ros i Anna Lledó durant la signatura del contracte ahir al matí. Foto: pere ferré

Un dels socis fundadors de la Cooperativa Llars Familiars, Habitatge Sostenible i Just, a més de mossèn de la Parròquia de Sant Josep Obrer, Josep Moreno; Carmen del Río i Anna Lledó, ambdues representants de la Fundació Tutelar de les Comarques de Tarragona, i Antonio Ros, com a beneficiari, van signar ahir el contracte de lloguer amb la cooperativa (prèviament també l’havia signat la vicepresidenta de l’entitat, Elvira Pujol) perquè l’Antonio pugui viure a la casa que recentment ha comprat l’entitat d’habitatge social amb l’objectiu d’ajudar persones i famílies que tenen dificultats per accedir a un habitatge en el mercat de lloguer.

Aquest beneficiari compartirà la casa amb tres homes més, després que l’habitatge hagi estat rehabilitat per un import de 13.000 €. De fet, des de la cooperativa recorden que totes les persones que vulguin col·laborar amb l’organització poden posar-se en contacte a través dels telèfons 659 489 376 i 604 221 247 o enviant un missatge a hsjcoop@tinet.cat

Els particulars o entitats bancàries que vulguin cedir o donar alguna casa a la cooperativa d’habitatge social també poden contactar amb l’entitat.

Temas

  • REUS

Comentarios

Lea También