Un vallenc guanya la cursa de portadors de sacs d’avellanes de Reus al darrer instant

En la categoria femenina, Laura Pallejà, de la Selva del Camp, es va imposar sense problemes

29 julio 2018 15:05 | Actualizado a 02 agosto 2018 12:02
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Rubén Guillén, un jove de Valls, va guanyar ahir la 25a edició de la cursa de portadors de sacs d’avellanes, tot un clàssic de la Fira de Sant Jaume. Guillén es va imposar en un esprint que els més antics espectadors asseguren que no recorden haver vist mai. «El meu company em va donar les referències, perquè amb el sac no pots veure més enllà de set metres», deia a la línia de meta. 

En la categoria femenina, Laura Pallejà, de la Selva del Camp, es va imposar sense problemes. Pallejà és la primera vegada que participa en la cursa de Reus, tot i que ja ho ha fet a la de Valls i a la de Riudoms. 

En aquesta espectacular cursa de 800 metres, els homes carreguen un sac de prop de 60 quilos d’avellanes a les espatlles, mentre les dones ho fan amb 30 quilos. 

Avui es clou la 675a edició

La Fira de Sant Jaume tancarà les seves portes aquesta nit. Abans, a partir de les 19.00 h, tindrà lloc el Concurs Territorial de Pole Bending i de Barrel Racing, i després diferents exhibicions de disciplines eqüestres dels clubs hípics de la demarcació. Enllestirà la 675a edició de la fira el gran espectacle eqüestre a càrrec del genet francès Christophe Chaussy i les Voltigeurs de Provence. 

Comentarios
Multimedia Diari