Un vehicle vessa una gran taca d'oli al carrer Llovera de Reus

L´incident, al tenir lloc en un dels carrers més concorreguts de la ciutat, no va passar desapercebut per ningú i es va convertir en una de les coses més comentades del dia

19 mayo 2017 18:20 | Actualizado a 21 mayo 2017 16:56
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

El carrer Llovera va ser testimoni ahir dilluns al matí d’un gran vessament d’oli per part d’un vehicle anteriorment estacionat a la zona de vianants que desemboca cap a la plaça del Pintor Fortuny. Els possibles afectats haurien alertat l’Ajuntament per donar constància de l’afectació, ja que la zona esmentada va ser automàticament tractada amb un producte per evitar relliscades. Es tractaria d’un espai perillós per als vianants, ja que caure era relativament fàcil. Per posar remei a la taca, diferents operaris municipals van abocar diferents productes per absorbir el greix de la substància. Una operació que haurien anat repetint al llarg del dia.

L’incident, al tenir lloc en un dels carrers més concorreguts de la ciutat, no va passar desapercebut per ningú i es va convertir en una de les coses més comentades del dia.

Comentarios
Multimedia Diari