Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

Un vi del Priorat, al banquet dels Premis Nobel de 2017

El Formiga de Vellut 2014 del celler Clos Galena ha compartit taula amb el champagne Taittinger Brut Réserve i el vi blanc Viña Errázuriz Late Harvest Sauvignon Blanc 2016

Núria Pérez

Whatsapp
Merche Dalmau, a la seva bodega. FOTO: PERE FERRÉ/DT

Merche Dalmau, a la seva bodega. FOTO: PERE FERRÉ/DT

Un petit celler del Priorat, dirigit per Merche Dalmau, ha aconseguit col·locar un dels seus vins al sopar dels Premis Nobel celebrat diumenge passat a Estocolm.

Formiga de Vellut és el primer vi català que se serveix al sopar dels Nobel com a mínim en els últims 10 anys d’història dels premis i ha compartit taula amb el champagne Taittinger Brut Réserve i el vi blanc Viña Errázuriz Late Harvest Sauvignon Blanc 2016.

La propietària i gerent Clos Galena, Merche Dalmau, assegura que “és un gran honor que s’hagi servit el vi Formiga de Vellut 2014 per harmonitzar el sopar dels Nobel, un fet que no només contribueix a reconfirmar la qualitat del vi sinó també a posar en valor el conjunt dels vins del Priorat en un mercat madur com és el suec que presta una atenció especial als vins ecològics i respectuosos amb el medi”. Clos Galena celebra que s’hagi triat un vi negre de la DOQ Priorat per festejar els Nobel i acompanyar un àpat firmat per Stadshusrestauranger en col·laboració amb el xef Tom Sjöstedt.

Merche Dalmau celebra també que la premsa hagi qualificat de "fantàstic" el vi, un fet que pot contribuir a estendre la seva presència al mercat suec, celebrat diumege passat a Estocolm.

Temas

Comentarios

Lea También