Una APP permetrà localitzar els Reis Mags al seu pas per Reus

La campanya 'Reus, un Nadal de somni' es pot consultar a través de l'aplicació per a dispositius mòbils Reus City, impulsada per l'Ajuntament

19 mayo 2017 17:11 | Actualizado a 21 mayo 2017 15:54
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

La campanya 'Reus, un Nadal de somni', ja es pot consultar a través de ‘Reus City’, l’app de l’Ajuntament de Reus dissenyada per a la promoció de ciutat i de difusió de l’agenda cultural i ciutadana. Enguany i com a novetat, a través de l’app, els usuaris podran geolocalitzar els Reis Mags i els emissaris reials al seu pas per Reus; això sí, mentre durin la cavalcada (5 de gener, a partir de les 19h) i les cercaviles dels patges (29 i 30 de desembre).

Els usuaris també tindran la informació de les pantalles de trànsit situades al voltant del Tomb de Ravals a la butxaca. Amb un apartat específic anomenat ‘Mou-te’, per primera vegada s’hi trasllada la informació sobre l’estat del trànsit al voltant d'aquests carrers. Aquesta informació es complementa amb la de l’ocupació dels pàrquings, de manera que el conductor podrà optimitzar la seva ruta amb antel·lació.

Com ja és habitual, l’app mostrarà l’agenda amb els actes geolocalitzats i ofereix l’opció de consultar els escenaris d’aquest ‘somni de nadal’ amb els esdeveniments que s’hi desenvolupen a cadascun d’ells. També es pot seguir la informació a les xarxes a través del botó ‘Somni de Nadal 2.0’ i l’etiqueta #SomniNadalReus’

Per descarregar-se l’app

L’app Reus City ofereix a l’usuari informació de ciutat, adreçada tant a la gent que viu a Reus com a la que visita el municipi. Aquells que ja tenen Reus City al mòbil, trobaran a primera plana la informació del Somni de Nadal. Si s’hi vol accedir per primera vegada, cal instal·lar-se l’app Reus City, disponible a Google Play i a l’Apple Store. També es pot consultar via web app a través de www.reuscity.cat.

Comentarios
Multimedia Diari