Una ‘cercavila’ estàtica però dinàmica a Cal Massó per la Misericòrdia

A partir d’avui, s’hi podrà veure una mostra dels elements del Seguici Festiu amb música

18 septiembre 2020 09:50 | Actualizado a 29 septiembre 2020 07:33
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Els elements festius enguany faran una altra mena de cercavila amb motiu de la Covid-19 i, Cal Massó ha estat l’escenari escollit per tal de dur-hi a terme una plantada que imita posicions de cercavila en moviment. I és que l’espai acollirà una mostra dels elements del Seguici Festiu que anirà acompanyada d’unes actuacions musicals. Aquestes es faran prèviament a l’observació dels gegants i el bestiari festiu reusenc. Tot plegat es podrà fer des d’avui, de les 17.30 a les 20 hores i l’espectacle musical anirà a càrrec dels Bandsonats.

L’horari per assistir a la mostra és de dilluns a diumenge (17.30 - 20 hores) i els dissabtes, diumenges i el dia 25 de setembre, de les 11 a les 13.30 hores i de les 17.30 a les 20 hores. Per poder assistir és important que es reservi entrada de forma prèvia al web www.ticket.reuscultura.cat.

Els Ganxets, Grallers del Baix Camp actuaran demà dissabte 19 de setembre a Cal Massó, de les 11 a les 13.30 hores. El grup Canya d’Or agafarà el relleu a la tarda, de les 17.30 a les 20 hores. El grup Xalocs ho farà aquest diumenge 20 de setembre de les 11 a les 13.30 hores. Els Xarrups ho faran el mateix dia, però a la tarda, de les 17.30 a les 20 hores.

Dilluns 21 de setembre, la mostra anirà acompanyada de l’actuació musical prèvia de l’agrupació Metralla (de les 17.30 a les 20 hores). L’agrupació Trifàsic farà actuació de tarda dimarts 22 de setembre a Cal Massó. La Cobla Antiga del Camp farà la seva el dia 23 de setembre, també a la tarda. Ja arribats a dijous 24, a la vigília, serà el torn (de tarda) dels Filbertons, el 25 (matí) hi haurà l’espectacle d’A3sons i el de l’Aula de Sons a la tarda.

Una de les filosofies de l’exposició festiva ha estat dur elements del carrer a l’espai cultural. Per tant, s’hi poden trobar llambordes que vindrien a recordar les voreres que trepitgem mentre volem seguir els gegants i el bestiari en cercavila. Val a dir, que els elements de foc també tenen un racó pensat per a ells, per tal de diferenciar-se de la resta.

Comentarios
Multimedia Diari