Una cistella plena per dinamitzar el comerç del nord de Reus

L’Associació de Comerciants i Professionals Reus Nord sorteja un lot de regals de Nadal, valorat en més de 600 euros

02 diciembre 2021 19:10 | Actualizado a 03 diciembre 2021 12:53
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

L’Associació de Comerciants i Professionals Reus Nord (@comerciantsreusnord) impulsa per primer cop el sorteig d’una cistella de Nadal valorada en més de 600 euros i resta exposada a l’establiment Vicava del carrer Ample. Més de 30 negocis de la zona s’han sumat a la iniciativa i disposen de butlletes d’un euro per repartir entre la ciutadania que s’hi apropi. «Es tracta d’un projecte innovador que vol dinamitzar el teixit comercial del nord de la ciutat. Hem anat informant del sorteig a cadascun dels establiments i han decidit sumar-se il·lusionats», explica el president de l’Associació Reus Nord, Josep Ramon Ferré. De fet, els que hi participen, a la proposta nadalenca, també llueixen cartells informatius sobre la cistella i es pot aconseguir més informació d’aquesta a la seu veïnal del carrer Castellvell, número 4 (@veinsreusnord /reusnord.com).

La cistella en qüestió inclou, entre altres objectes, «un pernil de fins a 8kg, una ampolla de cava brut i una de whisky, llaunes de conserves, embotits i torrons», enumera Ferré. La persona guanyadora del sorteig serà la posseïdora de la butlleta amb les tres últimes xifres del número premiat en el sorteig de la Loteria de Nadal del dia 22 de desembre d’aquest any.

Guanyar en visibilitat

Ferré recorda que aquesta cistella és «molt important», perquè fa visible l’activitat dels comerciants i els professionals que es troben a la zona d’influència de l’associació. «Vam crear l’Associació de Comerciants i Professionals Reus Nord justament perquè les entitats comercials existents ja absorbien els negocis del nucli antic de la capital del Baix Camp i calia un organisme que aglutinés comerços i professionals –com ara gestors o agències immobiliàries– del nord de la ciutat», afegeix.

Una altra finalitat de la creació de l’associació és crear «un pol d’atracció i descentralitzar l’atenció de la ciutadania cap a on som, la qual en un futur es potenciarà un projecte peatonal potent». A tall de recordatori, Ferré afegeix que el barri Niloga com a tal no ha desaparegut. «Nosaltres aglutinem diferents associacions del nord i la nostra intenció és unir-nos i ajudar-nos entre tots», quelcom ja van dir en presentar-se formalment l’entitat veïnal.

Comentarios
Multimedia Diari