Una dotzena de pastors participaran en el Concurs de Gossos d’Atura de Prades

Aquest diumenge, a partir de les 11 hores, se celebrarà la 31a edició del certamen amb participants de Catalunya, França, Euskadi i Mallorca    

03 agosto 2018 08:30 | Actualizado a 03 agosto 2018 18:12
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

El Concurs de Gossos d’Atura de Prades arriba aquest diumenge a la XXXI edició amb «la participació de dotze pastors procedents de Catalunya, França, Euskadi i Mallorca», confirma l’alcaldessa de Prades, Lídia Bargas.

Tot i que les inscripcions encara estan obertes. El camp de futbol municipal serà l’escenari principal del certamen. L’organització confia a augmentar la xifra d’assistents. «En l’edició anterior hi van assistir unes 700 persones i aquest any voldríem arribar al miler de persones», explica l’alcaldessa.

En els darrers anys l’organització també ha portat a terme diverses millores perquè els visitants gaudeixin del concurs. «Tornem a instal·lar grades aprofitant els espais d’ombra i enguany també ubicarem els serveis a la mateixa zona», explica l’alcaldessa.

Lídia Bargas també avança que «el celler Baronia del Montsant presentarà una etiqueta especial del seu vi ‘Com Gat i Gos’, amb motiu del concurs». També hi haurà un mercat d’Artesania, durant tot el diumenge al matí, al carrer Colomers. 

Comentarios
Multimedia Diari