Una exposició de Ferraris serà el principal reclam de la fira Epocauto

Entre els models de la firma italiana que es podran veure a Reus destaquen el 308, el 325, el 355 o el conegut Ferrari Testarossa

Redacció

Whatsapp
Imatge d\'arxiu d\'un clàssic de la marca Porsche, durant l\'edició d\'Epocauto del 2013.  Foto: Alfredo González/DT

Imatge d\'arxiu d\'un clàssic de la marca Porsche, durant l\'edició d\'Epocauto del 2013. Foto: Alfredo González/DT

Una exposició de la marca Ferrari omplirà de vermell la 15a edició de l’Epocauto que obrirà portes aquest cap de setmana. La fira del motor d’època manté la setantena d’expositors i la participació de 12 clubs de la demarcació de Tarragona. Tot plegat amb la finalitat d’ocupar els 7.000 metres quadrats de superfície firal i consolidar els 5.000 visitants de les edicions anteriors. El president del Comitè Executiu de firaReus, Isaac Sanromà va detallar ahir durant la presentació de la fira que entre els models de la firma italiana que ocuparan les instal·lacions de firaReus cal destacar el 308, 325, el 355 o el conegut Ferrari Testarossa que ha participat en diferents sèries de televisió. A més, firaReus tindrà un exemplar d’un motor la marca ASA 1000GT amb disseny Ferrari de l’any 1964 del qual únicament hi ha 100 unitats al món. Per completar el món Ferrari, també hi haurà una petita zona de mostra de joguines de la marca italiana.

Motos clàssiques

D’altra banda, Epocauto també acollirà una segona exposició de motos clàssiques. En total hi haurà 21 motos de trial i tot terreny. Les marques presents enguany són Montesa, Ossa o Bultaco.

En la setantena d’estands els visitants podran trobar tot tipus de material relacionat amb el món de motor i amb la finalitat de potenciar la vessant comercial del saló: marxandatge de marques antigues, peces de recanvi, roba especialitzada i accessoris de tot tipus. Entre les activitats destacades cal ressaltar la V Trobada d’entitats del motor de Reus. Enguany es reuniran el diumenge al matí per compartir les últimes novetats del sector.

Temas

  • REUS

Comentarios

Lea También