Una exposició mundial felina serà un dels grans atractius del saló Bestial

La fira de la mascota se celebra aquest pròxim cap de setmana a firaReus amb una vintena d'expositors

19 mayo 2017 16:10 | Actualizado a 21 mayo 2017 14:07
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

Una vintena d’expositors participaran aquest proxim cap de setmana en la 8a edició de Bestial, el Saló de la Mascota de firaReus. En aquesta edició, es farà una exposició mundial felina, organitzada per l’ASFEC (Associació Felina de Catalunya) en la qual hi participaran 170 gats d’una setantena d’expositors. A més hi haurà exposició de rèptils i peixos, de rosegadors i per als més petits, el refugi ‘Les set cabretes’ oferirà una granja amb gallines, cabres, ovelles, ponis i rucs nans. També hi haurà pintacares i els nens i nenes podran participar en un taller d’empolainar ponis i rucs.

Un any més la fira comptarà amb tres espais: passarel·la, zona de xerrades i espai d’exhibicions on es realitzaran més d’una vintena d’activitats. A la passarel·la s’hi podran veure espectacles de màgia, desfilades de gossos d’acollida, desfilada de collarets per a mascotes. A la zona de xerrades s’hi faran tallers de primers auxilis i de comunicació canina. I a l’espai d’exhibicions es farà presentació de productes d’ensinistrament per a gossos i també hi haurà exhibició de la unitat canina de la Guàrdia Civil.

Aquest més firaReus acull dues fires (Bestial i Epocauto), l’acte de celebració del 75è aniversari de firaReus i també el IV Congrés de Pediatria Pràctica que organitza l’Hospital de Sant Joan de Reus. Amb la voluntat d’anar captant nous públics es continuarà potenciant l’app i la venda anticipada d’entrades que ja es poden comprar a través de la web de firaReus. Per Bestial, s’oferiran uns 35 premis per a les persones que participin en el Rasca Rasca de l’app i que van des de menjar per animals, escapades de cap de setmana i entrades per a fira altres. L’horari de Bestial és dissabte, 4 de març, d’11 a 21 h. i diumenge, 5 de març, d’11 a 20 h. El preu de l’entrada és de 5 € (els menors de 7 anys no paguen).

Comentarios
Multimedia Diari