Una vintena de trens afectats pel descarrilament a Marçà

Renfe preveu que encarrilar els vagons necessitarà unes 48 hores com a mínim. Després Adif haurà de veure com ha quedat la catenària i les vies de l'R15 per restablir la circulació.

14 julio 2017 08:12 | Actualizado a 25 noviembre 2017 13:01
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Renfe ha habilitat autobusos des d'ahir divendres i possiblement fins dilluns per cobrir el tram de la R15 que va de l'estació de Reus fins a la de Móra. 

La raó d'aquest transport per carretera ve donar després del descarrilament aquest dijous d'un tren de mercaderies, on tres dels vagons que arrossegava van sortir dels rails a la sortida del túnel en el tram que està entre les localitats dels Guiamets i Marçà.

Veient les dificultats de poder restablir la línia, Renfe ha començat ja els treballs per encarrilar els vagons danyats i per això creu que necessitàra tot el dia d'avui i possiblement demà.

Per aquest motiu, el transport per carretera estarà obert fins a recuperar la línia. Si parlem de 48 hores, seran una vintena de trens, pero les previsions podrien ser més pessimistes, ja que després de treure els vagons de la via Adif haurà de veure si la catenària en aquest punt està en condicions de poder recuperar la freqüència de trens. 

El descarrilament va passar per causes que s'estan investigant sobre les 17:55 hores de dijous, i Adif i Renfe van desplaçar tècnics i maquinària per retirar el material rodant i reparar els desperfectes que hagi pogut causar a la infraestructura.  

Comentarios
Multimedia Diari