Una xerrada de Lucía Caram, varietats, música i cinema a la Sala Santa Llúcia

La mediàtica religiosa parlarà demà dimecres en aquest equipament de Reus amb motiu del Dia del Voluntariat

04 diciembre 2018 12:03 | Actualizado a 15 diciembre 2018 20:30
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

L’auditori-teatre Sala Santa Llúcia, que pertany a la Germandat de Sant Isidre i Santa Llúcia de Reus, ha presentat la programació cultural prevista per aquest mes de desembre.

L’equipament acull, al llarg d’aquest període, diverses representacions teatrals, cinema, música i Nadal.

Dimecres, a les 19 hores, hi ha una xerrada en el Dia internacional del Voluntariat, a càrrec de Sor Lucía Caram. A la mateixa hora, actuació del grup Enfamaltot, que presenta un espectacle de varietats, amb la primera part dedicada a la música de la pel·lícula Las cosas del querer, i una segona amb músiques de tots els temps.

El grup de teatre L’Albada representarà, dissabte 8 a les 19 h, l’obra El marit de la Marina és mariner, organitzat per l’AAVV de la Concepció. És un matrimoni molt dispar, ella molt primmirada i fina, ell mariner i una mica descuidat, ell sempre fora de casa torna per la demanda de mà de la seva filla, i es trobarà amb unes situacions inesperades que donen peu a molts malentesos.

Conrad Setó, compositor al piano i Giuseppe Costa, a l’acordió, presentaran dissabte 15, a les 18 h, el disc Nexes. I a les 21 h, hi haurà la representació teatral de l’obra Déu de Woody Allen a càrrec de la companyia Dramedia teatre. En un escenari de Broadway s’està assajant una obra ambientada a l’Atenes de l’antiga Grècia amb un fatal problema, no tenen el final de l’obra i el temps s’esgota.

El diumenge 26, a les 19 h, hi haurà Navidad flamenca, amb el grup d’Inés Rubio, que tot just torna de la seva gira pel Japó amb un espectacle nadalenc. El cinema serà protagonista el dimecres 19, a les 20.15 h, amb la projecció de La ladrona de libros, de Brian Percival, basada en la novel·la del mateix nom de Markus Zusak. 

Cançons populars

Els diferents col·lectius de la Germandat de Sant Isidre i Santa Llúcia de Reus interpretaran, dissabte 22, a les 20 h, Ja són aquí, amb cançons populars de Nadal. Aquesta obra es podrà tornar a veure el dia 30, a les 19 h.

Desembre es tancarà el diumenge 23 al migdia, amb l’obra Pedra a pedra, de la companyia El teatre de l’home dibuixat, amb més de 1.600 representacions realitzades en 38 països i 4 continents. A les 18 h es farà un ‘cagatió’ per als dansaires i per a totes les persones que desitgin participar-hi, comptant enguany amb l’Esbart Santa Llúcia, Coral L’Harmonia Reusenca o el grup de teatre Desgavellats.

Comentarios
Multimedia Diari