Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

Uns 220 infants han pres part del programa ‘Conviu l’estiu’ de Reus

Uns 70 infants han participat de les activitats durant el mes d’agost i uns 150, durant el juliol

Diari de Tarragona

Whatsapp
Imatge d’una de les activitats del programa, que s’han dut a terme en diferents espais. Foto: Ajuntament de Reus

Imatge d’una de les activitats del programa, que s’han dut a terme en diferents espais. Foto: Ajuntament de Reus

Les activitats socioeducatives 'Conviu l’estiu' ja han posat el punt i final. Uns 70 infants han participat de les activitats durant el mes d’agost i uns 150, durant el juliol. Aquestes activitats s’han fet a l’Escola Mowgli, l’Escola Rosa Sensat i el Centre Cívic Migjorn. Els infants han gaudit de diverses activitats lúdiques i aquàtiques, que han girat al voltant de la temàtica Conviu l’art. La regidora de Benestar Social, Montserrat Vilella, valora la importància d’aquestes activitats: «Faciliten que els infants i joves mantinguin els hàbits adquirits durant el curs escolar i activin la creativitat i el treball en equip».

Per accedir a aquestes activitats socioeducatives que es fan durant l’estiu tenen prioritat els infants amb famílies en situació de vulnerabilitat social. Les diverses propostes lúdiques que es realitzen són, entre altres, activitats aquàtiques a les piscines municipals i del Club Natació Reus Ploms, activitats de circ al Giny, el Centre de les Arts Gestuals i del Circ de Reus, i activitats hípiques a les quadres Mas Tallapedra.

Accés a les activitats

La Regidoria de Benestar Social, en col·laboració amb les entitats AEG Ben Enllà, l’AMPA Escola Joan Rebull, l’AMPA del Pi del Burgar, l’Esplai Fem-nos Amics i el consell esportiu del Baix Camp, també han facilitat l’accés d’uns 60 infants durant el mes de juliol i d’uns 30 durant el mes d’agost als casals d’estiu organitzats per aquestes entitats a diversos equipaments de la ciutat.

Segons apunta l’Ajuntament, la Regidoria de Benestar Social de Reus garanteix també durant l’estiu els serveis adreçats als infants de la ciutat amb necessitats d’atenció socioeducativa. A través dels programes de gestió alimentària ja existents a la ciutat, els infants que ho necessiten i les seves famílies reben menjar. Aquestes accions compten amb el suport del departament de Treball, Afers Socials i Famílies de la Generalitat de Catalunya.

Temas

Comentarios

Lea También