Uns 350 alumnes reusencs participen en el curs de la Guàrdia Urbana sobre civisme

Després de la xerrada es fa una visita guiada a les instal·lacions de la comissaria central

02 febrero 2019 11:27 | Actualizado a 08 febrero 2019 08:56
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Uns 350 alumnes de les escoles de Reus passen cada any pel curs ‘La Guàrdia Urbana i el civisme’, que el cos municipal de seguretat imparteix entre els alumnes de 6è de primària. L’objectiu és treballar aspectes relatius al civisme i donar a conèixer les tasques que desenvolupen els agents per a la bona convivència veïnal.

El curs forma part de la programació d’activitats i recursos educatius que la Regidoria d’Ensenyament i Política Lingüística posa a disposició dels centres escolars i té el seu origen en l’audiència pública del Consell d’Infants Ciutadans de l’any 2014. En ell, els agents de la Guàrdia Urbana expliquen als escolars participants en aquest curs els eixos principals de l’Ordenança municipal en matèria de civisme, així com estadístiques actualitzades, les polítiques de foment de la convivència i el civisme, com actua la Guàrdia Urbana davant els actes incívics.

Visita a la comissaria

Després de la xerrada es fa una visita guiada a les instal·lacions de la comissaria central, per conèixer les diferents unitats, els recursos i mitjans materials de què disposa la Guàrdia Urbana per al desenvolupament de les seves funcions.

Comentarios
Multimedia Diari