Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

Reus Promoció

VÍDEO: Una campanya potencia el comerç dels barris de Reus

El consistori reusenc ha creat un vídeo promocional en què s’insta
a consumir en les petites botigues i locals de restauració i hostaleria

REDACCIÓ

Whatsapp
Comerços locals al carrer Ample de Reus. FOTO: ALFREDO GONZÁLEZ

Comerços locals al carrer Ample de Reus. FOTO: ALFREDO GONZÁLEZ

L’Ajuntament de Reus ha llençat una nova campanya de promoció del comerç dels barris. A través de les regidories de Relacions Cíviques i de Promoció de Ciutat s’ha editat un vídeo promocional que dóna continuïtat a la campanya ja iniciada de suport als comerços i a la restauració de la ciutat. En aquesta ocasió, però, s’ha posat l’accent en les botigues i locals d’hostaleria i restauració dels barris. El treball videogràfic s’inclou en els diferents projectes emmarcats al Pla de Reactivació Econòmica i Social.

En la seva preparació hi han col·laborat els diferents representants de les associacions veïnals que compten amb comerços als seus barris i es fa un recorregut pels seus carrers i locals, amb la seva gent com a protagonista. Tal com explica la regidora de Promoció de Ciutat i de Relacions Cíviques, Montserrat Caelles, «hem volgut remarcar la importància del comerç i de la restauració als barris per fer ciutat». A més dels beneficis econòmics per a la ciutat, des del consistori es recorda que el comerç de proximitat permet crear llaços entre veïns i es genera el sentiment de formar part d’una comunitat. Així mateix, el vídeo també documenta la tasca social que la majoria d’aquestes associacions de veïns ha realitzat, especialment durant el Covid-19, en els diferents barris de la ciutat, amb imatges de distribució de pa i d’aliments a les persones grans dels barris per evitar el seu desplaçament durant el confinament.

Temas

Comentarios

Lea También