Venen plomes de xocolata per ajudar a finançar la nova Àliga Petita de Reus

Han estat elaborades pel pastisser Ramon de la Fuente amb el motllo original que l'escultor Manel Llaurador ha fet servir per crear la bèstia

19 mayo 2017 20:02 | Actualizado a 21 mayo 2017 21:13
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

La campanya de micromecenatge encetada pel Col·lectiu Reusenc d’Activitats Culturals (CRAC), per recaptar fons per a la construcció de la nova Àliga Petita de Reus, segueix oferint grans dosis d’imaginació. Ahir a la tarda es va presentar la ploma de xocolata de l’Àliga Petita, una peça de 160 grams, de xocolata negra, que es vendrà en diferents punts de la ciutat per acompanyar les mones de Pasqua. El preu serà de cinc euros i els diners es destinaran a la construcció d’aquest nou element del Seguici Petit Festiu de la ciutat, que ha estat encarregat a l’escultor Manel Llauradó.

Benji Jiménez, membre del CRAC, va explicar ahir a la tarda durant la presentació de la ploma de xocolata que «estem fent un micromecenatge a la reusenca, i de quina millor manera que fer-ho amb una ploma de xocolata de l’Àliga Petita».

Ramon de la Fuente, encarregat de fer el dolç, va comentar que «he fet servir el motllo de Manel Llauradó de la ploma que l’Àliga Petita té al seu coll, per poder transformar-la en xocolata. Tot i ser de xocolata negra, també té un toc daurat, com l’àliga original. De moment s’han fet 75 plomes, tot i que el propi De la Fuente va reconèixer ahir que «farem les que convinguin. Mentre hi hagi gent que les compri, en farem». Les plomes de xocolata es poden comprar al local del Col·lectiu Reusenc d’Activitats Culturals (CRAC), i en diferents establiments de la ciutat, entre aquests hi ha les dues pastisseries Huguet de Reus (carrers Lepant i Joan Bertran).

L’acte també comptà amb la presència de l’alcalde de Reus, Carles Pellicer, el qual va agrair l’esperit participatiu i ciutadà d’aquesta campanya de micromecenatge posada en marxa pel CRAC. També tornà a posar de relleu la implicació del pastisser Ramon de la Fuente. Està previst que la nova Àliga Petita de Reus sigui presentada durant la propera Festa Major de Sant Pere.

 

Comentarios
Multimedia Diari