Via Pública arranja un solar municipal per atendre la demanda d´aparcament del barri de Sol i Vista

L´espai, situat a la cruïlla entre el mateix carrer de Roger de Llúria i el carrer de Josep Iglesias Fort, té capacitat per a uns 70 vehicles

19 mayo 2017 18:37 | Actualizado a 21 mayo 2017 17:09
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

La regidoria de Via Pública, a través de la Brigada Municipal, ha arranjat un solar de propietat municipal per posar-lo a disposició dels veïns del barri de Sol i Vista com a zona d’aparcament. Resoldre la manca de places d’estacionament del barri ha estat una llarga reivindicació de l’associació de veïns de Sol i Vista, especialment des de la posada en funcionament de la residència per a la gent gran del carrer de Roger de Llúria.

La zona d’aparcament, situada a la cruïlla entre el mateix carrer de Roger de Llúria i el carrer de Josep Iglesias Fort, donarà servei tan als veïns del barri com als usuaris i visitants de la residència. L’espai té capacitat per a uns 70 vehicles.

Hipòlit Monseny, regidor de Via Pública, afirma que “les visites de proximitat que fa periòdicament el govern de Reus als barris de la ciutat serveixen per conèixer les necessitats dels veïns i poder-los donar resposta, com és el cas d’aquesta zona d’aparcament, oberta a tota la ciutat i, en especial, als veïns de la zona».

La Brigada Municipal s’ha encarregat de les obres de neteja i condicionament del solar i de la constriccuó d’una rampa d’accés des del carrer. Així mateix, en col·laboració amb Endesa s’han instal·lat elements de protecció en una torre d’alta tensió situada dins la zona d’aparcament

 

Comentarios
Multimedia Diari