Vídeo: Els Gegants Indis ballen per primera vegada dins de l'Ajuntament de Reus

Els gegants han ballat al saló de plens per celebrar que el Tro de Festa ha estat per Carme Latorre, reconeguda com la portadora de l'Índia 

24 junio 2019 19:52 | Actualizado a 12 julio 2019 09:32
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Junt amb la força de la Tronada, els altres grans protagonistes del primer dia de la Festa Major de Sant Pere han estat l’expresident de la Cambra de Comerç de Reus, Isaac Sanromà, encarregat de pronunciar el pregó i d’anunciar l’arribada de la Festa Major, i la Colla Gegantera de Reus. Sanromà ha dibuixat un discurs d’autèntic RTV que ha derivat en uns eixordadors aplaudiments de tot el saló de plens, engalanat i ple a vessar d’autoritats, reusencs i familiars. 

La gran novetat del dia ha arribat de la mà de l’entrega del Tro de Festa. Instants abans que la regidora encarregada de la Festa Major, Montserrat Caelles, pronunciés el nom del guardonat, els gegants Indis han fet acte de presència. La sorpresa ha estat majúscula. Sobretot perquè han accedit tombats i portats per un gran nombre de geganters. L’incògnita sobre la seva presència ha quedat resolta quasi a l’instant. I és que la guardonada d’enguany amb el Tro de Festa 2019 ha estat Carme Latorre, una de les portadores dels Gegants Indis amb més anys de trajectòria (va començar el 1979).

 
 

Però les sorpreses no han acabar aquí. Un cop lliurat el guardó, la Carme s'ha posat sota la geganta Índia i, junt amb l’Indi, han ballat en un fet per a la història. Mai abans els gegants havien actuat al saló de plens de l’Ajuntament.
 

Comentarios
Multimedia Diari