Vila d'Abadal inaugura demà el nou cicle de conferències d'El Círcol de Reus

El cicle de conferències busca "comptar amb noms que hagin excel·lit en la seva professió"

19 mayo 2017 16:17 | Actualizado a 24 diciembre 2019 23:20
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

El president de Demòcrates de Catalunya i fundador-president de l’Associació de Municipis per la Independència (AMI), Josep Maria Vila d’Abadal, pronunciarà demà dijous (20.15) la conferència ‘Nous temps-nous reptes-noves eines, el camí cap a la independència de Catalunya’ a El Círcol de Reus. La seva ponència donarà el tret de sortida al nou cicle de conferències que, un any més, organitza l’entitat cultural i recreativa de la plaça del Prim.

Per aquest primer semestre de l’any, la nova junta directiva ha programat un cicle de conferències amb noms de primera línia de sectors ben diversos. «Hem volgut obrir el cicle per comptar amb noms que hagin excel·lit en la seva professió», va explicar ahir Patrícia Terradellas, molt satisfeta amb la resposta que han obtingut fruit «de la trajectòria de prestigui» que atesora l’entitat després de tants anys.

El segon ponent serà el periodista i un dels fundadors del Diari Ara, Antoni Bassas, que visitarà El Círcol el pròxim dimecres dia 1 de març per parlat de la relació entre Catalunya i espanya vista des de l’òptica mitjans de comunicació.

La resta de noms que intervindran en aquest semestre seran el President d’Honor del Bufet Garrigues, Antonio Garrigues Walker; el president de la Societat Econòmica Barcelonesa d’Amics del País (Sebap), Miquel Roca i Junyent; el president del Consell d’Administració de Grífols S.A., Víctor Grifols i Roura, i el director del programa d’Epigenètica i Biologia del Càncer de l’Institut d’Investigacions Biomèdiques de Bellvitge, Manel Esteller Badosa.

D’altra banda, Marc Moncusí, va explicar ahir que ja treballen en la confecció de les ponències del segon semestre de l’any i que aquestes mantindran la mateixa voluntat que els invitats parlin de tots aquells temes que creguin oportuns vinculats amb la seva professió.

Comentarios
Multimedia Diari