Vilaplana estrena el primer pàrquing disuasori del Pla de Foment Turístic

Amb una inversió de 12.000 euros, la nova zona d'aparcaments cobreix la part baixa del municipi, ubicada darrera el carrer del Casal de Vilaplana, amb un espai de 1.258 metres quadrats

19 mayo 2017 16:39 | Actualizado a 19 mayo 2017 16:39
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

El president del Consell Comarcal del Baix Camp, Joaquim Calatayud, i l’alcalde de Vilaplana, Tomàs Bigorra, van inaugurar aquest diumenge el pàrquing dissuasiu de l’Hort de la Morera situat al municipi de Vilaplana. Amb una inversió de 12.000 euros, la nova zona d’aparcaments cobreix la part baixa del municipi, ubicada darrera el carrer del Casal de Vilaplana, amb un espai de 1.258 metres quadrats. El pàrquing compta amb dos nivells, els quals s’hi accedeix a través de dues rampes d’accés i complementa les altres tres zones d’estacionament que es distribueixen pel nucli urbà del municipi. Les tasques que s’hi ha dut a terme són de neteja, delimitació de places, compactació del sòl i tancament perimetral i de nivells. Aquest és el primer inaugurat de la resta d’aparcaments dissuasius inclosos dins el Pla de Foment Turístic als municipis d’interior i de muntanya del Baix Camp. Aquests espais han estat creats per dotar als municipis d’interior de la comarca d’unes àrees d’estacionament públic, dissenyades i executades d’acord a criteris funcionals, i alhora, estètics, com a punts d’interès turístic.

La resta d’aparcaments estan a Vilanova d’Escornalbou, Capafonts, l’Argentera i Colldejou. En total, aquests aparcaments tindran capacitat per a 135 vehicles distribuïts en 15 places al municipi de Vilanova d’Escornalbou, 10 a Capafonts, 40 places a l’Argentera, 35 places a Colldejou i 35 més, al nou espai de Vilaplana. Per a la construcció dels aparcaments dissuasius, el Pla de Foment ha destinat 97.482,22 euros, financiats íntegrament pel Consell Comarcal del Baix Camp amb una subvenció de la Direcció General de Turisme de la Generalitat, i l’aportació de la partida d’inversions del conveni marc entre la Diputació de Tarragona i el Consell Comarcal.

Comentarios
Multimedia Diari