Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

Vueling i el Cesda presenten el ‘Festepilot.cat’

Es tracta d’un programa que combina formació de pilots amb una bossa d’ocupació dirigida a 16 joves

Diari de Tarragona

Whatsapp
Imatge d’una de les jornades de portes obertes que anualment organitza el Cesda. FOTO: Alba Mariné

Imatge d’una de les jornades de portes obertes que anualment organitza el Cesda. FOTO: Alba Mariné

Vueling Airlines i el Centre de Estudis Superiors d’Aviació (CESDA) presenten el programa Festepilot.cat, una iniciativa que combina formació i bossa d’ocupació i que s’impulsa amb l’objectiu de formar a 16 joves com a pilots d’aviació comercial per a la seva posterior incorporació a la companyia aèria, que te la seva base central a Barcelona, un cop superat el curs.

La formació consisteix en la realització del curso ATPL (Airline Transport Pilot License) i es durà a terme durant un període de 22 mesos en les instal·lacions del CESDA.

A aquesta fase li seguirà la realització per part de l’alumnat de la habilitació de tipus A320. La iniciativa compta amb el recolzament i la col·laboració directa de la Direcció General de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat de Catalunya, mitjançant la cessió de l’ús de les instal·lacions de l’Aeroport de Lleida-Alguaire.

Amb unes instal·lacions de l’any 2010, es tracta d’un emplaçament ideal per que els futurs pilots puguin practicar en un entorn real el vol i l’enlairament d’un avió comercial, així com el desenvolupament d’altres activitats i accions.

Dirigit a joves majors de 20 anys i que disposin de titulació universitària tècnica, el programa engegarà el primer semestre de 2019 i es desenvoluparà durant 5 promocions més; La inscripció al programa es deu realitzar a través del portal web Festepilot.cat, on consten a més tots els detalls del curs, preus i requisits d’admissió.

La flota de la que disposa CESDA, «ha estat essencial per a la progressiva formació dels alumnes i un dels factors clau que han fet a Vueling confiar aquesta fase del programa al centre, capdavanter a nivell nacional i avalat tant per la seva contrastada experiència de gairebé dues dècades en la formació de pilots, com per comptar amb el recolzament del sector professional i de les institucions públiques».

Las persones interessades poden inscriure’s al programa omplint el formulari que apareix en la web www.festepilot.cat o mitjançant el correu electrònic inscripcions@festepilot.cat.

Temas

Comentarios

Lea También