Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

Vuit experiències inspiradores, protagonistes del TEDxReus

La setena edició va atreure l’atenció de 300 persones, que van omplir, ahir, el Teatre Bartrina per conèixer de prop vuit històries personals

Diari de Tarragona

Whatsapp
Imatge de la intervenció de Magda Barceló. FOTO: alba mariné

Imatge de la intervenció de Magda Barceló. FOTO: alba mariné

La setena edició del TEDxReus va aconseguir reunir, ahir a la tarda, més de 300 persones al Teatre Bartrina. Els assistents a la cita van poder conèixer, a través de xerrades, la història dels vuit ponents participants en camps com l’esport, l’art, la història, el coaching, l’empresa, l’aprenentatge i la ciència.

D’una banda, la periodista i escriptora Anna-Priscila Magriñà, va intentar explicar el futur a través de la tornada als orígens. Ignasi Llorente, expert en comunicació va orientar la seva intervenció en el dubte com a actitud per relacionar-se amb la realitat. També va intervenir Toni Orensanz per dibuixar una nova perspectiva sobre els orígens familiars, mentre que Agnès Riera i Marta Domènech van explicar les seves pròpies experiències professionals. També va intervenir Magda Barceló, coach de lideratge, Mercè Gisbert, doctora en Ciències de l’Educació i catedràtica de Tecnologia Educativa, i Albert Velasco, doctor en Història de l’Art per la Universitat de Lleida i Conservador del Museu de Lleida.

Temas

Comentarios