Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

Whiskyn’s 25 anys, aquest dissabte al Bartrina


Joan Masdéu, cantant del grup, fa una selecció de les seves millors cançons amb un nou disc
 

Redacció

Whatsapp
Joan Masdéu ha revisat, per primer cop, les cançons més significatives de la banda. FOTO: DT

Joan Masdéu ha revisat, per primer cop, les cançons més significatives de la banda. FOTO: DT

La Flor del Panical, Whiskyn’s 25 anys és una revisió de les millors cançons de Whiskyn’s, amb nous arranjaments i col·laboracions de luxe. Tot un homenatge a la mítica banda en l’aniversari dels 25 anys de la publicació del seu primer disc. Joan Masdéu presenta ara la gira del disc a Catalunya, que aquest dissabte farà aturada al Teatre Bartrina de Reus (21h). Acompanyat del músic i guitarrista Oest de Franc, han tornat a enregistrar aquesta tria de cançons sota la producció artística de Santos & Fluren (Blind records). La publicació d’ aquest disc dona el tret de sortida a una gira de concerts a Catalunya.
Enregistrat en directe als estudis Blind Records de Barcelona compta amb les col·laboracions especials de Roger Mas (a On), Gerard Quintana (a Puc ser jo), The New Raemon (a Silenci) i Beth Rodergas (a Tens d’alta velocitat), que han volgut formar part del projecte posant les seves veus en algunes de les cançons.
Joan Masdéu va liderar Whiskyn’s durant tota la trajectòria de la banda, una de les més emblemàtiques de l’escena musical catalana, entre els anys noranta i la primera dècada dels dos mil.
Whiskyn’s va publicar nou discos d’estudi, va fer més de set cents concerts en directe (incloent-hi una gira de quinze dies per l’Uruguai i l’Argentina el 2006) i va rebre diferents premis i distincions durant la seva carrera.
La banda es va acomiadar dels escenaris el setembre de 2009 amb un multitudinari concert a Reus, la seva ciutat natal. Joan Masdéu va emprendre llavors la seva carrera en solitari i, fins a la data, ha publicat un total de tres discos: Casa Murada (2011), Dissabte (2014) i Innocents (2017)
L’octubre de l’any passat es complien vint-i-cinc anys de la publicació del primer disc de Whiskyn’s i deu de la dissol·lució del grup. Un bon moment per a Joan Masdéu per revisar, per primer cop, les cançons més significatives de la banda, amb un format més nu i nous arranjaments, que aporten una nova profunditat a c

Temas

Comentarios

Lea También