Whatsapp Diari de Tarragona
Para seguir toda la actualidad desde Tarragona, únete al Diari
Secciones
Canales
Diari
Comercial
Nota Legal
  • Síguenos en:

Adjudicada per 250.000 euros una casa de Reus procedent d’una herència intestada

També s’han adjudicat immobles a Bot, Vila-rodona i la Vilella Baixa

01 diciembre 2022 18:31 | Actualizado a 01 diciembre 2022 18:35
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Un total de 12 immobles –quatre d’ells a les comarques tarragonines– per un import de 1.250.065 euros. Aquesta és la foto final de la subhasta pública a l’alça de 35 immobles procedents d’herències intestades, convocada per la direcció general del Patrimoni de la Generalitat de Catalunya.

A l’acte, que ha tingut lloc aquest dijous a la seu del districte administratiu de la Zona Franca a Barcelona, s’han presentat un total de 42 ofertes per a 12 dels 35 immobles, entre els quals hi ha set habitatges que no s’han considerat aptes per ser destinats directament a polítiques d’habitatge social, un pàrquing, terrenys, solars i estudis distribuïts arreu de la geografia catalana.

Una casa situada en el número 35 del carrer Ample de Reus ha estat adjudicada per 250.000 euros; una altra en el número 10 de la plaça de Catalunya de Vila-rodona per 38.100, per 34.500 una en el número 23 del carrer Priorat de la Vilella Baixa i finalment per 18.401 una ubicada en el número 16 del carrer Gandesa de Bot.

La Junta d’Herències, òrgan col·legiat de la Generalitat del qual formen part, també, la Federació de Municipis de Catalunya i l’Associació de Municipis de Catalunya, en representació de les corporacions locals de Catalunya, un cop liquidades les herències de les què provenen aquests immobles, acordarà el destí final d’aquest import a les finalitats assistencials, culturals o habitacionals, que preveu la normativa civil catalana.

La normativa civil catalana estableix que si es tracta de finques urbanes, preferentment aquests imports es destinin a polítiques d’habitatge social. Venda directa Pel que fa als 23 immobles que han quedat deserts en la licitació, d’acord amb el que preveu la Llei de Patrimoni, es podrà procedir a la seva venda directa durant un any.

El preu de sortida de tots aquests immobles serà el fixat per les bases de la subhasta, tal com van sortir publicades al DOGC el passat 12 de setembre de 2022.

Comentarios
Multimedia Diari