Casa Navàs de Reus tanca l’estiu amb la visita de més de 14.000 persones

És una xifra fins ara no assolida. Les visites fotogràfiques i teatralitzades es queden

| Actualizado a 07 octubre 2021 09:37
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Casa Navàs acomiada l’estiu amb  la visita de fins a 14.529 persones en total, una xifra que suposa un augment de visitants, ja que aquest estiu ha estat el que «més visitants» han registrat des que l’obra de Lluís Domènech i Montaner va obrir-se al públic l’any 2018. L’augment el situen en el 167% respecte al 2020 i del 12%, si ho comparen amb l’any anterior a la pandèmia. Unes dades que «ratifiquen Casa Navàs a com un dels principals focus d’atracció turística del sud de Catalunya», exposen. 

Per segon any consecutiu, el públic català continua representant el principal client de Casa Navàs. Suposa el 63% del total de visitants, menys que el 2020, quan era del 74%, i més que el 2019, que va ser del 48%. Aquest ball de percentatges contrasta amb el descens del públic internacional. Mentre que l’any 2019 representava el 35% dels visitants, enguany ha estat del 17%, una xifra superior a la d’ara fa un any, quan va ser del 12%. El turisme internacional, per tant, remunta lentament, però encara està lluny del flux habitual d’abans de la pandèmia. 

Segons les dades que gestionen des de Casa Navàs, el turisme espanyol s’ha mantingut sempre al voltant del 15% del total de visitants.

Les noves tipologies de visita

La incorporació de noves tipologies de visita a finals de maig, com ara la teatralitzada i la fotogràfica, ha tingut també «una bona acceptació entre el públic», asseguren. De fet, sovint, penjaven el cartell d’entrades exhaurides. Per aquesta raó, a partir d’ara, aquestes formaran part de la seva oferta habitual, l’activitat d’hivern en què hi ha també les Visites Vermut i les Nits Modernistes. Pel que fa a les Revetlles a Casa Navàs, es mantindran dins la programació d’estiu. 

La creació de noves tipologies de visita a Casa Navàs tenia com a objectius diversificar l’oferta cultural i oferir la possibilitat al públic de gaudir de la casa des de perspectives diferents.

Comentarios
Multimedia Diari