El Ball del Moc fa moure els més petits

L'espectacle infantil de la companyia Xip Xap va aplegar un centenar de nens disfressats a la plaça del Mercadal

19 mayo 2017 23:31 | Actualizado a 22 mayo 2017 11:39
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

Ahir va ser dels pocs dies que els més petits van sortir amb les piles carregades de l’escola per anar directament a un dels actes de l’agenda de Carnaval pensat, exclusivament, per a ells. Es tracta del Ball del Moc, un espectacle que fa més de 20 anys que es duu a terme a la plaça del Mercadal de Reus i que fa participar activament a la canalla.

L’espectacle d’animació infantil titulat Pirates de secà, va anar a càrrec de la companyia Xip Xap, que va ser l’encarregada d’arrencar les rialles dels més petits i fer-los ballar al mig de la plaça sense complexos. Tot i que alguns, els podia la vergonya.

Abelles i flors de 3 anys, tigres i dracs de 6 o princeses i reis de 10. Qualsevol opció va ser bona per disfressar-se abans de la rua de Carnaval d’avui i ballar les primeres cançons. Al mig del centenar de nens, no hi va faltar el Rei Carnestoltes, acompanyat per la seva comitiva, a qui el cantant s’hi va dirigir per dir-li: «Tant de bo regnessis tot l’any!» I amb aquest crit de guerra els més petits van seguir les indicacions que donaven des de l’escenari.

Van fer pessigolles als pares, van ballar junts i fins i tot es van despentinar mútuament. De fet, no només eren els pares qui acompanyaven els nens. A la Mercadal també hi havia molts avis entre el públic que van portar els seus néts disfressats. Avis que tenien la mateixa marxa que molts pares.

De sobte, l’atenció es va desviar a un lateral de la plaça del Mercadal. Va ser el moment del berenar per la canalla. Pares i nens van fer cua per poder menjar el seu pastisset farcit de xocolata per seguir l’espectacle del Ball del Moc.

Comentarios
Multimedia Diari