Para seguir toda la actualidad desde Tarragona, únete al Diari
Diari
Comercial
Nota Legal
  • Síguenos en:

El CAP Sant Pere de Reus activa el nou espai de Rehabilitació i Fisioteràpia

Ubicat a l’edifici adjunt al Centre d’Atenció Primària, compta amb més de 450 metres quadrats repartits en dues plantes

| Actualizado a 23 enero 2023 13:19
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Aquest dilluns, 23 de gener, s’inicia l’activitat assistencial al nou espai de Rehabilitació i Fisioteràpia del CAP Sant Pere de Reus (servei multidisciplinari, amb un equip format per metge rehabilitador, fisioterapeuta, logopeda i auxiliars administratius). Aquest nou espai reformat, ubicat a l’edifici adjunt, compta amb més de 450 metres quadrats repartits en dues plantes.

A la planta baixa de l’edifici adjunt, on es troba l’entrada principal al Servei de Rehabilitació, hi ha una àrea d’admissió i rebuda dels pacients, nou boxs individuals per a tractaments, una sala de rehabilitació o gimnàs on es podran dur a terme sessions grupals de l’àrea de Reus 1 i Reus 2 (amb el nou projecte del Pla d’enfortiment de l’atenció primària), uns serveis adaptats, dutxes i un magatzem.

A la primera planta, hi ha les consultes del metge rehabilitador, fisioterapeuta i logopeda per atendre els usuaris, un despatx de Direcció – sala de reunions – i un office per als professionals.

L’accés a aquesta planta és des de l’entrada al Servei de Rehabilitació a peu de carrer, mitjançant escales. A més, s’ha instal·lat un ascensor nou per facilitar l’accés a aquelles persones que no poden utilitzar-les.

Aquesta obra i els eu equipament ha suposat una inversió de 465.513,15€ amb IVA inclòs que han compartit l’Institut Català de la Salut i Gestió i Prestació de Serveis de Salut.

Comentarios
Multimedia Diari