El Trapezi s´inaugura amb un tast dels números que es veuran fins diumenge

La companyia Los Galindos dirigeix el cabaret inaugural que es podrà veure avui (21.30 h) a la plaça Anton Borrell

| Actualizado a 22 mayo 2017 18:09
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

Durant els pròxims dies Reus es convertirà en la capital del circ amb la celebració del Trapezi 2015, la Fira del Circ de Catalunya, que enguany arriba a la dinovena edició i que durarà fins al diumenge 10 de maig. El Cabaret d’Obertura (21.30 hores) donarà el tret de sortida a la programació avui a la nit a la plaça d’Anton Borrell, prèviament a Cal Massó tindrà lloc l’acte d’inauguració institucional que comptarà amb la presència, entre altres, de l’alcalde de Reus, Carles Pellicer, i el conseller de Cultura, Ferran Mascarell.

L’espectacle inaugural que es podrà veure avui està dirigit per Los Galindos i presentat per Manel Escolan. A més compta amb la música de la Banda Tasky i hi participaran Bert&Fred, Claudel Doucet de la cia Le Poivre Rose, Guga&Silvia, Joachim Ciocca i Manel Rosés. La inauguració serà un tast d’espectacles que suposaran un avançament de les actuacions que es podran gaudir al llarg dels dies de Trapezi. Els cabarets es repetiran divendres i dissabte a les 00.30 hores de la nit, en què algunes companyies repetiran i d’altres variaran.

Una quinzena d’escenaris

Places, carrers i teatres de la ciutat, fins a arribar a una quinzena, seran els escenaris del Trapezi i on les 43 companyies participants exhibiran equilibris, verticals i malabars, amb espectacles de diversitat de disciplines i dirigits a tot tipus de públic. En total, Reus rebrà al llarg de quatre dies 135 artistes de circ, i comptarà amb 15 regidors d’espai.

El carrer serà un dels grans protagonistes d’aquesta edició de Trapezi. Companyies joves com Animal Religion amb Tauromàquina; Circo Los amb Xarivari Blues o Duo Laos amb Otros Aires, entre d’altres, ompliran els carrers de Reus, així com Serena Vione amb Iter i la companyia Hotel Iocandi amb Esquerdes.

També vindran fins a Trapezi companyies de la resta de l’estat com Tresperté, Vol’e temps, Dikothomia i Caí. La Fira del Circ de Catalunya aconsegueix així la dinamització del mercat amb noves companyies encara desconegudes i dóna l’oportunitat a nous programadors de veure materials joves que ajuden a la regeneració del llenguatge circense.

Comentarios
Multimedia Diari