Els balls parlats ompliran la Palma de sàtira i versots carregats d’actualitat

Per poder accedir a qualsevol d’aquests actes serà imprescindible disposar d’entrada prèvia

| Actualizado a 17 septiembre 2021 10:35
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

La Palma serà un dels escenaris destacats de les Festes de la Mare de Déu de Misericòrdia 2021. Un espai que, a més d’acollir els vermuts musicals, també s’omplirà de sàtira amb la representació de diversos balls parlats, tal com ja va succeir per Sant Pere. El Ball de Sant Miquel serà el primer que hi farà parada, avui, 17 de setembre, a les 20.30 hores, a càrrec del Ball de Diables de Reus. L’escenificació de la lluita del bé i el mal deixarà versots plens d’actualitat.

El dimarts, dia 21, serà el torn del Ball Parlat de Marcos Vicente, que gira entorn a la història d’un pirata valencià. Després de ser molt popular entre els segles XIX i principis del XX, va desaparèixer, però va ser recuperat al 2017 gràcies a la iniciativa conjunta de les escoles Vitxeta i Pi del Burgar. Les representacions es faran el 21 a la tarda amb dos passis: un a les 18.30 h i un segon a les 20 h.

‘Romanços i altres canonades...’ tancaran les tardes de sàtira a la Palma, el dijous dia 23 a les 20 hores. El tàndem satíric amb les canonades i versots del Canó de Festes combinats amb les històries de literatura reusenca de fil i canya del segle XIX del Carro dels Romanços.

Per poder accedir a qualsevol d’aquests actes serà imprescindible disposar d’entrada prèvia. Els tiquets es poden aconseguir via on-line a través de entrades.reuscultura.cat.

Comentarios
Multimedia Diari