Els Tres Tombs de la Selva del Camp, en imatges

Per segon any, el recorregut s'ha fet per un tomb de ravals remodelat

07 abril 2019 13:48 | Actualizado a 11 abril 2019 15:08
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Uns quatre-cents nens han participat, aquest migdia, en els tradicionals Tres Tombs de la Selva del Camp, enmig d'un dia solejat però amb un vent fred.

Per segon any, el recorregut s'ha fet per un tomb de ravals remodelat. En aquesta edició han participat 38 carros, vuit carruatges de gran volum, a més de genets i les unitats muntades dels Mossos d'Esquadra i de la Guàrdia Urbana de Reus.


Els participants procedien de tot Catalunya –La Selva del Camp, Barcelona, Vilafranca del Penedès, Deltebre, Tortosa, Camarles, Santa Bàrbara, Calafell, Valls, Falset, etc.- així com de fora de Catalunya, com Benicarló.

Entre els participants hi havia un carro fúnebre procedent de Santa Perpètua de la Mogoda, un altre que portava bidons de llet i que venia de Falset o un altre carregat de caixes que era de Calafell. Un dels carros portava un grup de dixiland que amenitzava el recorregut, que l'obria la Banda de Cornetes i Tambors Verge de Misericòrdia de Reus.


Els Tres Tombs de la Selva del Camp són organitzats per l'Ajuntament amb la col·laboració de l'antiga Confraria de Sant Antoni i la Jove Associació de Sant Antoni.

 

Comentarios
Multimedia Diari