firaReus acollirà prop de 70 actes en els pròxims mesos

L’activitat començarà al mes de març amb la fira Epocauto i serà, a més, l’escenari d’altres esdeveniments, com congressos i cursos

28 febrero 2019 09:07 | Actualizado a 28 febrero 2019 19:06
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

FiraReus acollirà durant el primer semestre de l’any un total de gairebé 70 actes, entre els quals hi haurà 8 fires i 3 congressos. Aquesta xifra apunta al fet que es consolidaran els 140 dies d’activitat que s’han assolit en els darrers anys al Centre de Fires i Convencions. El regidor de Promoció Econòmica, Marc Arza, destaca que «en els darrers dos anys hem consolidat els 140 dies d’ocupació i enguany tornarem a generar un volum d’activitat excepcional a firaReus gràcies a la diversificació de l’activitat».

L’activitat firal començarà al mes de març, amb una nova edició de la fira Epocauto, dedicada als cotxes i motos clàssiques i que es farà el 9 i 10 de març. El següent cap de setmana, 16 i 17 de març, el Saló de la Mascota, Bestial, obrirà portes per celebrar la seva desena edició, mentre que el cap de setmana posterior, del 21 al 24 de març, diversos concessionaris de vehicles de la demarcació organitzaran la segona edició de la Fira de Km 0.

Pel que fa a les fires, durant aquest primer semestre de l’any es realitzarà també la fira de la formació, Camins d’FP, i les fires organitzades per firaReus i dedicades al motor, Saló de la Moto i Autoprimavera; i per últim, la part expositiva de la cursa Polar Gran Fondo La Mussara, Expobike. A més, es realitzarà una vuitena fira organitzada per un client extern i que es farà a l’abril.

D’altra banda, aquest primer semestre firaReus acollirà tres congressos: el Congrés Joventut Nacional de Catalunya i el 6è Curs de Pediatria Pràctica, tots dos previstos per al mes de març; i el Congrés d’Infermeria Pediàtrica que es farà a finals de maig. L’activitat a les instal·lacions de firaReus es completa amb un calendari de jornades, reunions i cursos, amb els quals s’arriba a aquests 70 dies d’ocupació.

Comentarios
Multimedia Diari