Para seguir toda la actualidad desde Tarragona, únete al Diari
Diari
Comercial
Nota Legal
  • Síguenos en:

La Diputació de Tarragona finalitza les obres de millora als accesos de Riudecanyes

Les millores de la T-313 han consistit en la construcció d’una rotonda, l’ampliació d’un tram de la via i la creació d’un nou itinerari de vianants fins al cementiri

| Actualizado a 03 agosto 2022 11:14
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

La Diputació de Tarragona ha enllestit les obres de millora a l’accés a Riudecanyes per la carretera T-313. Les obres han consistit en la construcció d’una rotonda i el condicionament d’un tram de la via. L’actuació ha suposat una inversió d’uns 540.000 euros i ha permès millorar la seguretat viària i facilitar la convivència dels usuaris i usuàries.

En concret, les obres ha consistit en la construcció d’una rotonda d’un diàmetre exterior de 30 metres entre la T-313 i l’accés a Riudecanyes, així com en l’ampliació fins als 7 metres i la millora del traçat d’un tram de 300 metres d’aquesta via, entre la nova rotonda i la TV-3131.

A més, s’ha creat un nou itinerari de vianants entre el costat esquerre del pont de Riudecanyes fins el cementiri; s’han reordenat els accessos a l’entorn de la rotonda; s’ha arranjat part del camí de la Comunitat de Regants del Pantà de Riudecanyes; s’ha treballat per facilitar els accessos a finques veïnes i especialment a la deixalleria municipal; s’ha realitzat la canalització de la fibra òptica al llarg del traçat, i la renovació de l’enllumenat a la nova rotonda amb lluminàries de baix consum, entre d’altres actuacions.

Imatge de les obres de millora a l’accés a Riudecanyes per la carretera T-313. Foto: Cedida

Imatge de les obres de millora a l’accés a Riudecanyes per la carretera T-313. Foto: Cedida

Imatge de les obres de millora a l’accés a Riudecanyes per la carretera T-313. Foto: Cedida

Comentarios
Multimedia Diari