Para seguir toda la actualidad desde Tarragona, únete al Diari
Diari
Comercial
Nota Legal
  • Síguenos en:

La Fira del Vi als cellers encara els últims dies

Els tastos es faran fins al 31 de maig. Per ara, hi ha hagut prop de 400 reserves, sobretot per part de visitants de Barcelona

| Actualizado a 21 mayo 2022 11:43
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

¿Cree que se debe proteger el catalán en las escuelas?


No

Els tastos als cellers del priorat, en el marc de la Fira del Vi de Falset, es clouran el proper 31 de maig. Així, l’esdeveniment encara ja els deu últims dies, amb el que es donarà definitivament per tancada la 27a edició de la Mostra de Vins de la DOQ Priorat i la DO Montsant. Enguany, la fira ha recuperat el format habitual presencial amb estands, que es va desenvolupar a Falset del 29 d’abril a l’1 de maig.

Complementàriament, però, s’ha mantingut la Fira als cellers de la comarca, que es va encetar l’any passat com una adaptació a al situació de pandèmia. Enguany, però, s’ha volgut també mantenir aquesta extensió pels cellers, fent arribar la fira a tot el Priorat i, a més, durant tot el mes de maig, fent de la fira tot un esdeveniment.

Hi participen més d’una trentena de cellers de la comarca i, segons dades de la setmana passada, ja s’havien reservat, fins aquell moment, vora 400 tastos. Segons l’organització, el ritme de visites seria inferior al de 2021, quan el certamen presencial no va poder celebrar-se per la situació sanitària. Així doncs, es considera que «les dades no es poden comparar».

A més, falta encara comptabilitzar les reserves que puguin fer-se fins a finals de mes. Per ara, el públic que ha fet la reserva als cellers de Montsant i Priorat són en un 50% de les comarques de Barcelona i, més concretament, de Barcelona ciutat. També tenen un pes important els visitants dels municipis de Tarragona i Reus.

Comentarios
Multimedia Diari