La plaça de la Llibertat, escenari d´una exhibició d´esports de carrer

La jornada Alterfest Multiesport, pensada per a joves majors de 12 anys, se celebrarà demà a partir de lessis de la tarda

19 mayo 2017 22:42 | Actualizado a 22 mayo 2017 18:18
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

Els esports de carrer així com altres activitats a càrrec d’equips de la ciutat seran els protagonistes de l’exhibició que tindrà lloc demà a la plaça de la Llibertat a partir de les sis de la tarda.

L’acte Alterfest Multiesport, organitzat conjuntament per la Regidoria de Cultura i Joventut i altres regidories del consistori, permetrà als joves de la ciutat fer un tast de diferents esports com ara minibàsquet, rocòdrom, futbol americà, slac line, escala caixes, talles de circ, parkour i roller, entre altres activitats. També hi haurà un espai amb rampes preparades que estaran obertes a tothom que vingui amb el seu patí.

D’altra banda, la programació de la jornada Alterfest Multiesport que se celebra demà també inclou, a partir de les 20.30 hores, diverses exhibicions de diferents esports com ara parkour, roller, scooters i BMX. Totes les propostes esportives que tindran lloc són gratuïtes, estan adreçades a joves a partir de 12 anys i tots els participants rebran vals de degustació i entraran al sorteig de diferents samarretes d’Altersuer.

Altersuer

Es tracta d’un programa que coordinen diferents regidories amb l’objectiu de promoure un oci nocturn alternatiu i fomentar conductes saludables entre els joves i adolescents de la ciutat. Dins les diferents activitats esportives que s’han programat, l’Alterfest Multiesport continuarà amb la programació el pròxim mes, amb la celebració d’un torneig de futbol 7 que es jugarà el pròxim divendres 12 de juny al camp de futbol Mas Iglesias.

Comentarios
Multimedia Diari