La ruta de la Ganxet Pintxo confia superar les 220.000 tapes servides

El president de la Cambra de Comerç, Isaac Sanromà, destaca la qualitat dels aperitius d'aquesta edició

| Actualizado a 22 mayo 2017 21:24
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

L’edició de primavera de la Ganxet Pintxo confia superar les 220.000 tapes servides, que és el topall que fins al moment s’ha assolit a la ruta gastronòmica. Aquesta és la impressió del president de la Cambra de Comerç, Isaac Sanromà, i que expressà en la tradicional ruta que amb els mitjans de comunicació celebrada ahir.

«Tot ens fa pensar que aquesta edició de la Ganxet Pintxo pot ser històrica i que podem superar aquesta xifra», assegurà Sanromà. De fet, enumerà la meteorologia i la celebració avui de la diada de Sant Jordi com dos importants factors per aconseguir aquesta fita. Si bé destacà com a element decisiu «la qualitat de les tapes que proposen els 61 participants en aquesta edició».

«Per als establiments és una oportunitat, però també és un repte, perquè durant aquests dies reben una important afluència de visitants i les tapes han de tenir unes característiques acceptables per agradar», assegurà el president de la Cambra de Comerç. Fins al pròxim diumenge, 26 d’abril, es poden degustar les tapes més una canya Estrella Damm per 2,5 euros.

Beneficis comuns

Isaac Sanromà també destacà la col·laboració amb altres entitats com a claus de l’èxit de la ruta gastronòmica. «La col·laboració enguany amb el CF Reus Deportiu, la celebració de la Festa de la Primavera, el Saló Autoprimavera o que molts establiments comercials ofereixen descomptes o vals per participar en la Ganxet Pintxo als seus clients ajuden a fer de la ruta una iniciativa de ciutat», afirmà Sanromà, qui per últim també destacà la manca d’incidents en les darreres vuit edicions de la ruta de tapes de Reus.

Comentarios
Multimedia Diari